O Όμιλος Σαρακάκη αρωγός στην προσπάθεια προσέλκυσης παραγωγών Hollywood στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια της χώρας μας να προσελκύσει κινηματογραφικές παραγωγές του Hollywood.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η αλήθεια είναι πως ο κορωνοϊός έχει βάλει πολλά από τα σχέδιά μας σε παύση, όμως παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει πως κάποιες προσπάθειες δεν αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, ακόμη και αυτή την δύσκολη εποχή.

Διαβάστε επίσης: Ο όμιλος Σαρακάκη ενεργά στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Πριν λοιπόν ξεσπάσει η πανδημία, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ως Senior Partner, με την Mitsubishi Motors, υποστήριξε ένθερμα την εξαιρετική πρωτοβουλία φιλοξενίας διεθνών αστέρων και παραγωγών του Hollywood στην Ελλάδα με την προοπτική ενίσχυσης της κινηματογραφικής βιομηχανίας στη χώρα μας.

Στο διάστημα 10-15 Μαρτίου 2020, με κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα και της κας Ρόης Δανάλη-Αποστολοπούλου, ο κορυφαίος σύγχρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία “300”, Gerard Butler, ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τη Σπάρτη μαζί με τους σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en) και Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer).

Μαζί τους και ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane (Titanic, Cleopatra, Back to the Future), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της Αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τη Mitsubishi Motors υποστήριξαν την πρωτοβουλία παρέχοντας τα αυτοκίνητα με τα οποία μετακινήθηκαν οι αστέρες και οι παραγωγοί του Hollywood καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα.

Στο γεύμα εργασίας που παρατέθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλου (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών), οι Αμερικανοί παραγωγοί και σταρ ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας για τις προνομιακές διατάξεις που ευνοούν τις κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας.

O Gianni Nunnari, παραγωγός των «300» με πρωταγωνιστή τον Gerard Butler, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει στο προσεχές μέλλον να γυρίσει 3 ταινίες με θέμα την Eλλάδα και συγκεκριμένα: μια ταινία, η οποία θα εστιάζει στην επιστροφή του Oδυσσέα στην Iθάκη μετά την Tροία και την «Oδύσσεια», την συνέχεια των «300» ή «300 III», καθώς και αυτή των «Immortals» ή «Immortals II». Tο ίδιο «ζεστός» για κινηματογραφικές παραγωγές στην Eλλάδα με ευρύτερη θεματολογία εμφανίσθηκε και ο Alan Siegel.

Αποκορύφωση των δράσεων αποτέλεσε η συμμετοχή τριών εκ των διεθνών προσκεκλημένων στην πρώτη λαμπαδηδρομία στην σύγχρονη ιστορία της πόλης της Σπάρτης, όπου ο Gerard Butler άναψε το Βωμό της Φλόγας στο άγαλμα του Λεωνίδα.
Η συγκεκριμένη δράση, πέραν του υψηλού συμβολισμού και της διεθνούς της εμβέλειάς της, αποτέλεσε και μία σημαντική ευκαιρία προβολής της Ελλάδας. Αναδείχθηκε ο πολιτιστικός πλούτος και η ιστορική κληρονομιά του τόπου μας ενώ προβλήθηκε στοχευμένα η εικόνα της χώρας σε σημαντικούς παράγοντες του Hollywood. Ενισχύθηκε η θετική εικόνα και η εξωστρέφεια της χώρας μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την ενδυνάμωση του τουρισμού και της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]