Ο πόλεμος στην Ουκρανία εκτοξεύει τις ήδη αυξημένες τιμές στην ενέργεια

Ο πόλεμος στην Ουκρανία εκτός από τον θάνατο ανθρώπων, έχει και άλλες συνέπειες που θα τις νιώσουμε άμεσα στο πορτοφόλι μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δύο ημέρες μετά την αναγνώριση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν της ανεξαρτησίας των αποσχισθεισών περιοχών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, έχει ήδη σκορπίσει τον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους (την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές).

Προφανώς όμως έχει επιπτώσεις και στην παγκόσμια οικονομία. Συγκεκριμένα, εκτοξεύονται πλέον οι τιμές στην ενέργεια καθώς ήδη πάνω από τα 100 δολάρια βρίσκεται το πετρέλαιο για πρώτη φορά από το 2014. Την ίδια στιγμή το φυσικό αέριο αυξάνεται κατά περίπου 40%.

Σήμερα το μεσημέρι  η τιμή του μπρεντ, παράδοσης Απριλίου, κατέγραψε αύξηση 8,78% στα 105,34 δολάρια το βαρέλι. Στη Νέα Υόρκη, η τιμή του βαρελιού του αμερικανικού αργού, παράδοσης Απριλίου, ενισχύθηκε κατά 8,66% στα 100,10 δολάρια.

Η ευρωπαϊκή τιμή αναφοράς για το αέριο, το ολλανδικό TTF (Title Transfer Facility), διαμορφώθηκε νωρίτερα στα 118,10 ευρώ η μεγαβατώρα (MWh), καταγράφοντας αύξηση σχεδόν 33%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr