Ο Σάκης Ρουβάς συνεργάζεται με τη Volkswagen

Τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Volkswagen με τον σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής να κινείται με μοντέλα των Γερμανών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, ο Σάκης Ρουβάς χαράζει κοινή πορεία με τη Volkswagen, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά μοντέλων της, με το εμβληματικό ηλεκτροκίνητο ID. Buzz αλλά και το δυναμικό Amarok. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα αναδείξει με μοναδικό τρόπο, την σύγχρονη μορφή μετακίνησης, όπως αυτή συνδέεται με τον ίδιο, τη ζωή και την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόγραμμα Volkswagen Deals με όφελος έως 7.000 ευρώ

Τα δυο νέα μοντέλα της Volkswagen χαρακτηρίζονται για την σχεδίαση, την τεχνολογία και την αξιοπιστία τους. Ο Σάκης Ρουβάς θα μετακινείται τόσο με το αμιγώς ηλεκτρικό ID. Buzz, όσο και με το Amarok.


Η προβολή της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνεται από τα Social Media του Σάκη Ρουβά, αλλά και από εκείνα της Volkswagen παρουσιάζοντας στιγμές της καθημερινότητας του.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο C-SUV της Volkswagen. Τιμή εκκίνησης τα 34.300 ευρώ

Η Volkswagen εξελίσσεται διαρκώς μέσω της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας που παρέχει. Έχοντας στόχο να προσφέρει κινητικότητα ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα για όλους, κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.