Οδηγός BMW M3 κάνει το σώσιμο της ζωής του… με 155 χλμ./ώρα (+video)

Χάνει τον έλεγχο της BMW M3 με ταχύτητα 155 χλμ./ώρα, μένει ψύχραιμος, διορθώνει και συνεχίζει ακάθεκτος! Τύχη, οδηγική ικανότητα ή συνδυασμός των δύο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Πλάνα από κορυφαίες διορθώσεις στην πίστα του Nurburgring δεν βλέπουμε κάθε μέρα και η συγκεκριμένη είναι σίγουρα άξια θαυμασμού. Ο οδηγός της BMW M3 e92, όπως θα δείτε μέσα από το “on board” video άλλης BMW που ακολουθούσε, κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα οδηγώντας με ταχύτητα που… δεν συγχωρεί.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός Honda S2000 χάνει τον έλεγχο με 180 χλμ./ώρα στο κοντέρ (+video)

Η ταχύτητα εξόδου μετά την στροφή ήταν αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα το βαυαρικό μοντέλο να ανοίξει την τροχιά του και να βγει εκτός δρόμου. Σύμφωνα με το κοντέρ του αυτοκινήτου που ακολουθούσε η ταχύτητα πιθανόν να ξεπερνούσε και τα 155 χλμ./ώρα όταν οι δύο αριστεροί τροχοί πάτησαν εκτός πίστας.


Παρ’ όλα αυτά, ο οδηγός του πισωκίνητου μοντέλου έμεινε ψύχραιμος, δεν άφησε το γκάζι, δεν πάτησε φρένο και με διορθωτική κίνηση στο τιμόνι κατάφερε να επαναφέρει το όχημα στην πορεία του προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα υπερστροφής. Παραδόξως, δεν μείωσε καθόλου τον ρυθμό οδήγησής του και σαν να μην συνέβαινε τίποτα συνέχισε ακάθεκτος.

Σίγουρα η τύχη είναι καθοριστικός παράγοντας όταν οι δύο τροχοί έχουν πατήσει εκτός δρόμου, αλλά δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την οδηγική ικανότητα του οδηγού της BMW M3.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.