Όφελος έως 3.000 ευρώ για τα ετοιμοπαράδοτα Subaru

Έως 3.000 φθηνότερη είναι πλέον η αγορά ενός ετοιμοπαράδοτου Subaru! Δείτε μέχρι πότε και για ποια μοντέλα ισχύει η προσφορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η απόκτηση ενός νέου, ετοιμοπαράδοτου Subaru γίνεται πλέον ακόμα πιο εύκολη! Ο επίσημος εισαγωγέας Subaru στην Ελλάδα, η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, δίνει τη δυνατότητα αγοράς με έκπτωση που αγγίζει το όφελος των 3.000 ευρώ.

Subaru Impreza S6 WRC: Στο σφυρί το “πιο αυθεντικό WRC στον κόσμο” (+video)

Πλέον έχει ο καθένας τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και είναι ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες. Η προσφορά αφορά τα μοντέλα XV, Impreza, Forester καθώς και το ολοκαίνουριο Outback που μόλις λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ασφαλώς τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα της Subaru μέσω ενός test-drive σε ώρα που τους εξυπηρετεί. Δεν έχουν, λοιπόν, από το να τηλεφωνήσουν στο 210 6800 800 προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Η διαθεσιμότητα των μοντέλων Subaru που προσφέρονται με όφελος έως 3.000 ευρώ είναι περιορισμένη και ισχύει για νέα παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως 17 Ιουλίου 2021. Η έκθεση της Subaru είναι ανοιχτή 9.30 – 20.30 καθημερινά (το Σάββατο μέχρι τις 14.00) και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 286, Σίδερα Χαλανδρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.