Οι 7 φιναλίστ για τον τίτλο “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς”

Ανακοινώθηκαν και επισήμως οι 7 φιναλίστ για τον τίτλο "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για το 2021. Πάμε να δούμε τα μοντέλα που θα δώσουν μάχη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησαν οι διεργασίες για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, με την ανακοίνωση της πρώτης λίστας των μοντέλων που θα είναι υποψήφια για τον τίτλο. Στην συγκεκριμένη λίστα υπήρχαν 29 μοντέλα, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, αυτά τα μοντέλα είναι νέα, και διατίθενται προς πώληση σε τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές χώρες.

Πλέον, ήρθε η ώρα να περάσουμε στην επόμενη φάση η οποία έχει τους επτά φιναλίστ. Το τελικό, μεγάλο ξεσκαρτάρισμα λοιπόν έγινε και πλέον απομένει να δούμε τον νικητή του τίτλου “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021”.

Τα μοντέλα που προκρίθηκαν στην τελική φάση είναι τα εξής: Citroën C4, Cupra Formentor, Fiat 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris και Volkswagen ID. 3.

Η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου 1η Μαρτίου του 2021.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr