Οι BMW Neue klasse στην έκθεση “Future of Joy” στο Μιλάνο

Ματιές σε βάθος στη διαδικασία ανάπτυξης των Vision Neue Klasse και Vision Neue Klasse X προσφέρει η BMW στην Εβδομάδα Σχεδίασης στο Μιλάνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Salone del Mobile 2024 BMW Neue Klasse

Με την έκθεση “Future of Joy”, το BMW Group Design δίνει το “παρών” στη διεθνή έκθεση Σχεδιασμού και Επίπλου Salone del Mobile 2024 στο Μιλάνο. Κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι η Neue Klasse και η σημασία της για τη στρατηγική σχεδιασμού της μάρκας BMW.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο πολυτελές PHEV που θα κατασκευάζεται στη Βραζιλία

Το “Future of Joy” by BMW Design παρουσιάζει περιβάλλοντα εργασίας στα οποία οι σχεδιαστές της BMW αναπτύσσουν πρωτοποριακές λύσεις για την ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική κινητικότητα του αύριο.


Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ενημερωθούν για τη νέα στρατηγική σχεδιασμού και τη διαδικασία ανάπτυξης των δύο οχημάτων Vision των Βαυαρών και θα μπορούν να δουν, να ακούσουν, να αισθανθούν, να γευτούν, ακόμα και να μυρίσουν την Neue Klasse.

Διαβάστε επίσης: Νέα τιμή για το γερμανικό best seller στα μικρά οικογενειακά

Περνώντας την πύλη εισόδου, της έκθεσης, οι επισκέπτες εισέρχονται σε έναν νέο κόσμο και σύμφωνα με την BMW βιώνουν άμεσα την αίσθηση ενός αισιόδοξου και εμπνευσμένου μέλλοντος και ακόμη περισσότερο από τη Vision Neue Klasse που δεσπόζει στο κέντρο του προαύλιου χώρου αναδεικνύοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW. Το αίθριο γίνεται τόπος συνάντησης, έμπνευσης και ανταλλαγής ιδεών.

Μεταβαίνοντας στο εσωτερικό της έκθεσης “Future of Joy” by BMW Design, ο επισκέπτης εισέρχεται σε έναν πιο ζεστό κόσμο χρωμάτων με κίτρινους και πορτοκαλί τόνους. Εξερευνώντας τους διαφορετικούς τομείς σχεδίασης, όπως το εσωτερικό και το εξωτερικό, η σχεδίαση χρωμάτων και επενδύσεων, καθώς και ο σχεδιασμός διεπαφής χρήστη και ήχου, ανακαλύπτει πώς οι μέχρι πρότινος ανεξάρτητες κατηγορίες συγχωνεύονται μεταξύ τους και μαζί δημιουργούν μια ολιστική εμπειρία για τον χρήστη.

Ένα φωτιστικό σόου παίζει με τις χρωματικές φιλοσοφίες των δύο οχημάτων: κίτρινο για την BMW Vision Neue Klasse και πορτοκαλί για την BMW Vision Neue Klasse X. Η ματ ασημί οροφή της αίθουσας δημιουργεί μια αίσθηση ατελείωτου χώρου ως αποτέλεσμα της αντανάκλασης συμβολίζοντας την αρμονία μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογίας. Βιώσιμα δείγματα χρωμάτων και υλικών, έργα τέχνης από τη διαδικασία εργασιών και σχεδίασης και παρουσιάσεις πολυμέσων των BMW Vision Neue Klasse και Vision Neue Klasse X επιτρέπουν στο κοινό να βυθιστεί στην αίσθηση της ‘θετικής ελαφρότητας’ της Neue Klasse.

Το “Future of Joy” by BMW Design θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Salone del Mobile από 16 έως 21 Απριλίου 2024 στο House of BMW, στη Via Monte Napoleone 12 στο Μιλάνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.