Οι ευρωπαϊκές χώρες με τους πιο “θανατηφόρους” δρόμους. Ποια η θέση της Ελλάδας;

Η μακάβρια λίστα με τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει πως πρέπει να βελτιωθούν πολλά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελλάδα τροχαία ατυχήματα 2020

Περισσότεροι από 22.500 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ 2007 και 2016, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στην κορυφή της μακάβριας λίστας βρίσκεται η Βουλγαρία με περίπου 83 θανάτους ανά 1.000 χλμ. το 2016, ενώ η Ιρλανδία έρχεται τελευταία με ποσοστό έξι θανάτων.

Θάνατοι στην Ε.Ε.

Παράγοντες που τείνουν να διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, είναι η κατάσταση των δρόμων, η πυκνότητα της κυκλοφορίας, η κατανάλωση αλκοόλ και τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε χώρας.

Όσον αφορά στην χώρα μας, αυτή βρίσκεται ακριβώς στη μέση της λίστας έχοντας την 11η θέση από τις 22 χώρες, με 28,3 θανάτους ανά 1.000 χλμ. Απόδοση που μας χαρίζει καλύτερη θέση (αν μπορεί να ειπωθεί αυτό, όταν μιλάμε για θανάτους) από χώρες που παραδοσιακά έχουν αυτοκινητική παιδεία και κουλτούρα όπως η Γερμανία και η Ιταλία.

Πηγή: statista.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.