Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτό είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2022

Δείτε ποιο μοντέλο αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς, μετά την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής 56 γυναικών δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 40 χώρες

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στην πόλη Auckland της Νέας Ζηλανδίας, το νέο Peugeot 308 ανακηρύχθηκε «Women’s World Car of the Year 2022», μετά την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής 56 γυναικών δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 40 χώρες! Το Peugeot ξεπέρασε 65 νέα μοντέλα, τα οποία λανσαρίστηκαν πρόσφατα.

Ο τίτλος του «Women’s World Car of the Year» διεκδικείται σε δύο γύρους: ο πρώτος κλείνει με την ψηφοφορία των μοντέλων που κερδίζουν σε 6 κατηγορίες και εν προκειμένω, έκλεισε στις 14 Φεβρουαρίου, όταν το Peugeot 308 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία «Μικρομεσαίου αυτοκινήτου πόλης». Τελικά άφησε πίσω όλους τους ανταγωνιστές του ανά τον κόσμο και κέρδισε το βραβείο, το οποίο αφορά και στα δύο αμαξώματα του 308: hatchback και SW. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Peugeot κατακτά αυτό το βραβείο.

Από τη σύλληψή του το 2009, ο θεσμός WWCOTY διαθέτει το πρώτο βραβείο στην αυτοκινητοβιομηχανία που απονέμεται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου.


Τα κριτήρια ψήφου είναι τα ίδια με εκείνα που οδηγούν έναν υποψήφιο αγοραστή στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Παράγοντες όπως η ασφάλεια, η ποιότητα, η τεχνολογία, η τιμή αγοράς, η σχεδίαση, η αίσθηση οδήγησης, η φιλικότητα προς το περιβάλλον κ.ο.κ λαμβάνονται υπόψη κατά την ψηφοφορία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]