Οι ιαπωνικοί θρύλοι του Gran Turismo “συναντιούνται” στον πραγματικό κόσμο (+video)

Οι λάτρεις του Gran Turismo με αυτά τα αυτοκίνητα μεγάλωσαν! Τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε μία κόντρα στην πραγματική ζωή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Gran Turismo

Το Gran Turismo είναι ένα video game που απέκτησε με τα χρόνια φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, προβλήθηκαν θρυλικά αυτοκίνητα, τα οποία οδηγήσαμε έστω και σε εικονικό κόσμο, που αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε σε μία πραγματική σύγκριση στην ίδια ευθεία.

Διαβάστε επίσης: Gran Turismo 7 Vs πραγματικότητα – Οι διαφορές σε έναν γύρο με VW Golf GTI (+video)

Πάμε να δούμε ποια είναι αναλυτικά, ξεκινώντας από τα αριστερά της εικόνας προς τα δεξιά. Πρώτος ιαπωνικός θρύλος είναι το Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec, ακριβώς δίπλα του βρίσκεται το Toyota Supra A80. Συνεχίζουμε με τον περιστροφικό της παρέας, που δεν είναι άλλος από το Mazda RX-7.


Από μία τέτοια σύγκριση ήταν αδύνατο να απουσιάζει το Honda NSX, αλλά και το απόλυτο evo που δεν είναι άλλο από το Mitsubishi Lancer Evo VI Tommi Makinen Edition. Ίσως κάπου δίπλα του να χωρούσε και ένα Impreza, αλλά εδώ έχουμε το Nissan Silvia S15. H 7άδα ολοκληρώνεται με άλλο ένα Toyota, το οποίο ονομάζεται Chaser.

Σίγουρα είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τον νικητή σε μία τέτοια κόντρα. Αν θέλετε, όμως, να μην χρονοτριβείτε μπορείτε να μεταφερθείτε κατευθείαν στο στιγμιότυπο 5.50 όπου ξεκινάει η κόντρα.

Πηγή: carwow

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.