Οι κατασκευαστές που ξεπερνούν το ΑΕΠ της Ελλάδας! Top 10

Πραγματικά εντυπωσιακός είναι ο ετήσιος τζίρος των κορυφαίων κατασκευαστών του πλανήτη, ο οποίος ξεπερνά το ΑΕΠ της Ελλάδας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ευρώππ κορονοϊός παραγωγής εργοστάσιο

Παρά την κρίση που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, Η Ελλάδα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ισχυρές οικονομίες του κόσμου. Αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει κάποιους από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων του κόσμου από το να παρουσιάζουν πραγματικά εντυπωσιακά νούμερα αναφορικά με τον ετήσιο τζίρο τους ο οποίος είναι σαφώς μεγαλύτερος από το ελληνικό ΑΕΠ.

Το ΑΕΠ Ελλάδας το 2019, σε σταθερές τιμές και σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), ανήλθε στα 194,387 δισ. Το νούμερο αυτό πραγματικά ωχριά μπροστά στον ετήσιο τζίρο των δύο κορυφαίων αυτή τη στιγμή κατασκευαστών στον κόσμο για το ίδιο έτος, του ομίλου της Volkswagen και εκείνου της Toyota. Παράλληλα, τζίρο που θυμίζει μικρό ανεπτυγμένο κράτος παρουσιάζουν και οι κατασκευαστές που ακολουθούν στη σχετική λίστα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα visualcapitalist.

Συγκεκριμένα κορυφαίος κατασκευαστής και σε τζίρο (πέρα από επίπεδο πωλήσεων) τη χρονιά που μας πέρασε ήταν το Volkswagen Group, με 245,6 δισ. ευρώ με την Toyota στη δεύτερη θέση με 230.5 δισ. ευρώ. Ακολουθούν οι Ford και Honda με 132 και 121 δισ. με την πεντάδα να κλείνει από την General Motors με 116 δισ. ευρώ.

Δείτε αναλυτικά το Top 10 στη λίστα που ακολουθεί.

Κατασκευαστής – Ετήσιος Τζίρος 2019 (δισ. ευρώ)
1. VW Group – 245,6
2. Toyota Group – 230,5
3. Ford – 132
4. Honda – 121
5. General Motors – 116
6. Fiat Chrysler – 102,9
7. BMW – 98,9
8. Daimler (Mercedes) – 88,5
9. Nissan – 77.8
10. Hyundai – 76.7

Πηγή: visualcapitalist

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr