Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επισκέπτονται τη Nissan

Στις εγκαταστάσεις τις Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιώντας εκπαιδευτική επίσκεψη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan σπουδαστές ΙΕΚ ΑΚΜΗ 2023

Πρόσφατα, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. στην Βόρεια Ελλάδα, υποδέχτηκαν με χαρά τους σπουδαστές του τμήματος Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Έτσι γεννήθηκε ο θρύλος του Nissan GT-R

Οι σπουδαστές του συγκεκριμένου τμήματος, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων της ελληνικής αντιπροσωπεία της Nissan και να ενημερωθούν από τα στελέχη της σχετικά με την λειτουργία των συνεργείων και του after sales.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης, δόθηκε έμφαση στα σύγχρονα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το περιβάλλον μιας κάθετης μονάδας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Η γυναίκα που γκρεμίζει τα στερεότυπα στο αυτοκίνητο

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς (ΤΕΙ, ΙΕΚ, Πολυτεχνεία κ.α.), για την προσφορά πολύπλευρης επιμόρφωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.