Οι “βάσεις” της Toyota στην Ευρώπη και τι κατασκευάζεται σε αυτές

Η Toyota μπορεί να έχει ιαπωνική καταγωγή αλλά πλέον είναι ένας κολοσσός η σκιά του οποίου έχει απλωθεί παντού και φυσικά στην Ευρώπη. Ας δούμε τι κατασκευάζει και που.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ευρώπη (μαζί με την Τουρκία και την Ρωσία, όπως τις προσμετρά η ιαπωνική μάρκα, γεωγραφικά) έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά πεδία της Toyota καθώς έχει παρουσία σε πολλές χώρες και κατασκευάζει από μοτέρ και κιβώτια ταχυτήτων, μέχρι αυτοκίνητα.

Δείτε εδώ που παράγονται τα Toyota που έρχονται στην Ελλάδα

Δείτε πως κατασκευάζεται ένα σύγχρονο ελαστικό

Σήμερα διαθέτει εννέα γραμμές παραγωγής αυτοκινήτων, κινητήρων και μεταδόσεων σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Το εργατικό δυναμικό της απαριθμεί περισσότερους από 17.000 ανθρώπους, που είναι αφιερωμένοι στην κατασκευή όχι μόνο των οκτώ διαφορετικών μοντέλων αυτοκινήτων που διαθέτει η ιαπωνική μάρκα στην Ευρώπη, αλλά και των περισσότερων κινητήρων και των μεταδόσεων που χρησιμοποιούν επίσης.

Διαβάστε εδώ για την απόφαση της Toyota να επαναφέρει στην παραγωγή ανταλλακτικά για παλιό μοντέλο της

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια η ιαπωνική μάρκα, 8 από τα 10 αυτοκίνητα Toyota που πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται σε ένα από τα ευρωπαϊκά κέντρα παραγωγής. Η Toyota έχει έξι εργοστάσια οχημάτων που βρίσκονται σε Γαλλία (Yaris), Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία (Toyota C-HR και Corolla), Τσεχία (Aygo), Ρωσία (Camry και RAV4).

Διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις παραγωγής κινητήρων και κιβωτίων στην Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Toyota ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Ευρώπη σε σχετικά μικρή κλίμακα το 1971. Από τότε έχει επενδύσει περισσότερα από 9 δισ. ευρώ και η συνολική παραγωγή της έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια οχήματα.

Στην πιο κάτω εικόνα μπορείτε να δείτε στον χάρτη τι κατασκευάζει η Toyota σε Ευρώπη (και Ρωσία, Τουρκία) και σε ποια εργοστάσιά της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr