Οι vegan επενδύσεις “έρχονται” στα μοντέλα της BMW

Σύμφωνα και με τα όσα είχε ανακοινώσει το περασμένο φθινόπωρο η BMW προχώρησε στο λανσάρισμα vegan επενδύσεων, αρχικά για τρία μοντέλα της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW vegan καθίσματα 2023

Με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος αλλά και για να ικανοποιήσει και εκείνη την μερίδα του κοινού που ασπάζεται τον βιγκανισμό, η BMW ακολουθεί τις τάσεις τις εποχής και λανσάρει επενδύσεις που προσφέρουν την αίσθηση της πολυτέλειας αλλά δεν προέρχονται από ζώα.

Διαβάστε επίσης: Η BMW αποκαλύπτει τη νέα R 18 Roctane

Ειδικότερα το πρώτο μοντέλο στην ιστορία των Βαυαρών που φέρει στάνταρ μία καμπίνα που είναι πλήρως vegan είναι η ολοκαίνουργια i5. Στην εν λόγω καμπίνα του νέου μεσαίου σεντάν της BMW όλες οι επιφάνειες είναι από υλικά που δεν προέρχονται από ζώα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε αυτά και αυτό ισχύει για το ταμπλό, τα καθίσματα τις επενδύσεις σε πόρτες και για πρώτη φορά και για το τιμόνι.


BMW vegan καθίσματα 2023

Από τα νέα vegan υλικά που εξέλιξε η BMW και φέρνει στην ευρεία παραγωγή είναι η επένδυση Veganza που θυμίζει γνήσιο δέρμα και καλύπτει τα καθίσματα. Οι νέες επενδύσεις για τα καθίσματα θα είναι διαθέσιμες από τον ερχόμενο Ιούλιο και για τις X1, iX1 και Σειρά 2 Active Tourer. Το vegan υλικό με ιδιότητες που μοιάζουν με εκείνες του γνήσιου δέρματος μπορεί να παραγγέλνεται σε Μαύρο, Mocha ή Oyster.

Διαβάστε επίσης – Νέα BMW M2: Πόσους ίππους “έδειξε” στο δυναμόμετρο; (+video)

Σύμφωνα με την BMW η αντικατάσταση του δέρματος με το νέο vegan υλικό μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά την παραγωγική διαδικασία κατά 85% και έτσι οι Βαυαροί καταφέρνουν να μειώσουν και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των αυτοκινήτων τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.