Όλες οι γενιές Audi TT στην ίδια ευθεία. Ποιο θα επικρατήσει; (+video)

Από τον δημοφιλή στην χώρα μας 1.8Τ-20V μέχρι τον πανίσχυρο πεντακύλινδρο TFSI των 400 ίππων. Όλα τα Audi TT στην ίδια ευθεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi TT

Το Audi TT είναι ένα μοντέλο που αγαπήθηκε στην χώρα μας και είναι σίγουρο ότι η απουσία του θα προκαλέσει αίσθηση. Αυτή τη φορά, το “carwow” ετοίμασε μία ενδιαφέρουσα σύγκριση με τις τρεις γενιές του γερμανικού μοντέλου να τοποθετούνται στην ίδια ευθεία. Εννοείται ότι δεν επιλέχθηκαν τυχαίες εκδόσεις, αλλά οι πλέον ισχυρές της κάθε γενιάς.

Διαβάστε επίσης: Αυτό ήταν το μοντέλο με τον ισχυρότερο 20V του VW Group 

Από το πρώτο Audi TT έχουμε δύο εκπροσώπους! Το κόκκινο με μαύρη οροφή ονομάζεται Audi TT Quattro Sport και εξοπλίζεται με τον ισχυρότερο 1.8T-20V παραγωγής, με την ισχύ να ανέρχεται στους 240 ίππους και τη ροπή στα 320 Nm. Η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου σασμάν και το βάρος φτάνει τα 1.416 κιλά.


Ακολουθεί το δεύτερο TT πρώτης γενιάς με μεγαλύτερο, ατμοσφαιρικό μοτέρ χωρητικότητας 3,2 λτ. Η ισχύς του V6 φτάνει τους 250 ίππους και η ροπή τα 320 Nm. Σε αυτή την περίπτωση έχουν αυτόματο κιβώτιο και πάλι τετρακίνηση. Το δε βάρος είναι αυξημένο στα 1.520 κιλά.

Πάμε μερικά χρόνια μπροστά με το Audi TT RS δεύτερης γενιάς. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο γνωστός 2,5 TFSI με 340 ίππους και 450 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι τετρακίνητο, με χειροκίνητο σασμάν και 1.450 κιλά. Τέλος, παρόμοιο μοτέρ υπάρχει και στο Audi TT RS τρίτης γενιάς, το οποίο βέβαια αποδίδει 400 ίππους και 480 Nm. Ζυγίζει 1.475 κιλά και η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω 7τάχυτου κιβωτίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.