Όλες οι γενιές BMW M3 στην ίδια ευθεία (+video)

Και το ερώτημα είναι το εξής: H χρονολογική σειρά θα αντιστοιχεί με τον χρόνο τερματισμού; Ας δούμε αν κάποια γενιά BMW M3 μπορεί να κάνει την εξαίρεση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες χωρίζουν την πρώτη γενιά της BMW M3 με την τρέχουσα. Συνεπώς μία μάχη μεταξύ τους στην ίδια ευθεία δεν θα είχε κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Η ομάδα του “carwow”, όμως, μάζεψε όλες της γενιές του θρυλικού μοντέλου και θα είναι εντυπωσιακό αν ένας εκπρόσωπος παλαιότερης γενιάς θα καταφέρει να περάσει μπροστά από ένα νεότερο μοντέλο.

BMW S54: Ωδή στον τελευταίο ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο της BMW M3 (+video)

Η πιο παλιά BMW M3 είναι ασφαλώς η E30 με το τετρακύλινδρο μοτέρ 200 ίππων και ακριβώς δίπλα της βρίσκεται μία κίτρινη BMW M3 E36 με εξακύλινδρο σε σειρά που αποδίδει 320 ίππους. Συνεχίζουμε με την BMW M3 E46, η οποία είναι και η μοναδική που εκπροσωπείται από την ιδιαίτερη έκδοση CSL. Όσο για τον εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό της, αυτός αποδίδει 343 ίππους.


Συνεχίζουμε με την ατμοσφαιρική V8 εποχή της BMW Μ3, με την E92 να αποδίδει 420 ίππους. Ακολουθεί η πρώτη turbo BMW M3 F80, η οποία τροφοδοτείται από εξακύλινδρο μοτέρ 450 ίππων. Η τελευταία και πιο σύγχρονη BMW M3 είναι η G80, η οποία είναι ασφαλώς και η ισχυρότερη της παρέας με 510 ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.