Ονειρικός προσομοιωτής για Alfisti και όχι μόνο (+video)

Πόσο Alfisti μπορεί να είναι κάποιος; Τόσο ώστε να φτιάξει έναν προσομοιωτή από πραγματικά μέρη Alfa Romeo. Το τέλειο δώρο Χριστουγέννων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo

Μπορεί τα γραφικά και οι αλγόριθμοι της εξομοίωσης να έχουν φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδό όταν μιλάμε για gaming οδήγησης, ωστόσο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εταιρειών που κατασκευάζουν τιμονιέρες και πεταλιέρες, η αίσθηση εξακολουθεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Για τον Adriano από την Πολωνία, αυτός ήταν ένας συμβιβασμός που δεν μπορούσε να ανεχθεί και έτσι με πολύ μεράκι και αρκετή δουλειά, κατασκεύασε μια ρεαλιστική και υπό 1:1 κλίμακα θέση οδήγησης, ώστε η εμπειρία του στο gaming, να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει κανείς για τον φίλο μας βέβαια, είναι η αγάπη του για τις Alfa Romeo. Όντας κάτοχος μιας 147, δεν θα μπορούσε φυσικά να αλλάξει τα γούστα του στον ψηφιακό κόσμο. Το όλο project ξεκίνησε με μια τιμονιέρα της Logitech στην οποία έγιναν σταδιακά προσθήκες, για να φτάσει πλέον το πράγμα να θυμίζει μια λειτουργική θέση οδήγησης.

Το κόκπιτ προέρχεται από μια Alfa Romeo 159 και περιλαμβάνει τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα κομπλέ, με τους αεραγωγούς της, καθώς και  τα στοιχεία ελέγχου του κλιματισμού και του ηχοσυστήματος. Η οριζόντια συνέχεια της, φιλοξενεί το λεβιέ ταχυτήτων και το χειρόφρενο. Όλο αυτό το σύστημα φέρει οπίσθιο πορτοκαλί φωτισμό, ενώ και τα αλουμινένια πεντάλ λαμβάνουν την ίδια χροιά φωτός.

Η τιμονιέρα της Logitech λύθηκε και οι αισθητήρες της προσαρμόστηκαν στο τιμόνι μιας Giulia με τους βοηθητικούς διακόπτες να είναι πλήρως λειτουργικοί και να προγραμματίζονται ώστε να εκτελούν διάφορες εντολές στα παιχνίδια. Για να ολοκληρωθεί αυτό το πρώτο στάδιο του project, ο Adriano τοποθέτησε ένα κάθισμα αυτοκινήτου που μπορεί να ρυθμιστεί κανονικά ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά η θέση οδήγησης, ενώ όλα τα εκτεθειμένα μέρη της κατασκευής καλύφθηκαν με ταπετσαρία.

Η εκπληκτική αυτή δημιουργία, που είναι συμβατή τόσο με την κονσόλα Playstation, όσο και με PC, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς εξέλιξης. Στα άμεσα πλάνα, είναι η λήψη δεδομένων από  PC στον πίνακα οργάνων, ώστε οι ενδείξεις ταχύτητας και στροφών να εμφανίζονται στα αντίστοιχα ρολόγια και κάτι μας λέει ότο μάλλον θα έχει και συνέχεια…


 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.