Opel 30 χρόνια παραγωγής στο Eisenach: Από το Vectra A στο υβριδικό Grandland X

Τα 30 χρόνια παραγωγής στο Eisenach γιορτάζει η Opel φέτος. Ας διαβάσουμε περισσότερα για το εργοστάσιό της αλλά και ποια αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν εκεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Χρονιά ορόσημο είναι η φετινή για την Opel καθώς με τα 30 χρόνια από τη Γερμανική επανένωση γιορτάζει και 30 χρόνια παραγωγής στο Eisenach. Η Opel ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που δεσμεύτηκαν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ανατολική Γερμανία. Επί σχεδόν δύο χρόνια, περίπου 200 εργαζόμενοι κατασκεύαζαν 10.000 αντίτυπα του επιτυχημένου μεσαίου μοντέλου ετησίως, σε μία παλαιότερη αίθουσα παραγωγής του εργοστασίου του Eisenach (AWE). Από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία του σημερινού εργοστασίου, το 1992, πάνω από 1,5 εκατομ. ευρώ έχουν επενδυθεί στις εγκαταστάσεις της Θουριγγίας.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αρχές τις λιτής παραγωγής (lean manufacturing) και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα, το εργοστάσιο της Θουριγγίας λειτουργεί με ιδιαίτερα υψηλή παραγωγικότητα και ποιότητα. Εκτενείς εργασίες εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν πέρυσι στο εργοστάσιο, προκειμένου να υποστηρίξει την πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA.

Επισκόπηση όλων των μοντέλων Opel παραγωγής Eisenach:
Opel Vectra A (1990 – 1992)
Opel Astra F (1992 – 1995)
Opel Corsa B (1993 – 2000)
Opel Astra G (1998 – 2003)
Opel Corsa C (2000 – 2006)
Opel Corsa D (2006 – 2014)
Opel ADAM (2013 – 2019)
Opel ADAM Rocks (2014 – 2019)
Opel Corsa E (2014 – 2019)
Opel ADAM S (2015 – 2019)
Opel Grandland X από το 2019
Opel Grandland X PHEV από το 2020


Όλα ξεκίνησαν με μία δημοκρατική απόφαση το 1990
Χάρη στους Wolfram Liedtke και Louis R. Hughes ιδρύθηκε ακόμα και εργοστάσιο της Opel στο Eisenach. Ο διευθύνων σύμβουλος του εργοστασίου του Eisenach (AWE) Liedtke και ο τότε CEO της Opel, Hughes, είναι αυτοί που υπερασπίζονται την τοποθεσία παρά τη σθεναρή αντίσταση. Επειδή στην πραγματικότητα, ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας (GDR) έχει άλλα σχέδια για το AWE. Ωστόσο, επειδή για μεγάλο διάστημα τα σχέδια αυτά δεν έχουν ξεκαθαρίσει και το μέλλον των κατοίκων του Eisenach είναι αβέβαιο, η Opel παρουσιάζει μία πειστική ιδέα. Στη συνέχεια, ο Liedtke καταφέρνει να διαχωρίσει τη θέση του από τον κλάδο και ψάχνει να βρει μόνος του τις “άκρες” για το Eisenach.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πλήρως τον Liedtke και υψώνουν σθεναρά το ανάστημά τους υπερασπιζόμενοι το εργοστάσιο και το μέλλον τους. Σε μία συνάντηση των εργαζομένων το 1990, λαμβάνονται αποφάσεις με δημοκρατικό τρόπο. Ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Opel, ο Hughes πραγματοποιεί ένα ταξίδι και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι τότε ψηφίζουν υπέρ της δέσμευσης της Opel με μεγάλη πλειοψηφία.

Στη συνέχεια, όλα γίνονται πολύ γρήγορα, πάντα υπό το σλόγκαν “Opel banks on Eisenach”. Με το νέο σύστημα παραγωγής Opel, η εταιρεία είναι ο πρώτος Ευρωπαίος κατασκευαστής που λανσάρει εντελώς νέες μεθόδους παραγωγής στο Eisenach. Υπάρχουν πέντε βασικές αρχές: συμμετοχή των εργαζομένων, συνεχής βελτίωση, διασφάλιση ποιότητας από την αρχή, τυποποίηση και σύντομοι χρόνοι αναμονής χάρη σε ένα οργανωμένο σύστημα logistics.

Η Opel έχει επίσης θέσει από την αρχή στο Eisenach, τα υψηλότερα πρότυπα στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης. Οι κύκλοι ανακύκλωσης για την επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων παραγωγής ή μία σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας νερού που πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις είναι δύο από τα παραδείγματα του βιώσιμου συστήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]