Ορόσημο παραγωγής για την BMW στην Κίνα

Η BMW Brilliance Automotive (BBA) έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο παραγωγής στην Κίνα με την κατασκευή του 6.000.000ου οχήματος από την κοινοπραξία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW ορόσημο παραγωγής στην Κίνα 2024

Η BMW έχει επιταχύνει σημαντικά τους τελευταίους μήνες την παραγωγή οχημάτων της στην κινέζικη επικράτεια με την κοινοπραξία BBA να φτάνει στα 6.000.000 αυτοκίνητα πριν από μερικές ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα BMW M4 CS των 550 ίππων

Το 6.000.000ο μοντέλο ήταν μια BMW i5 που βγήκε πρόσφατα από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Dadong, ενώ για το τελευταίο εκατομμύριο χρειάστηκαν μόλις 15 μήνες με το ορόσημο των 5.000.000 μονάδων να έχει ξεπεραστεί μόλις τον Φεβρουάριο του 2023.


Το όχημα ορόσημο για την BBA πέρασε από όλους τους ελέγχους ποιότητας που πραγματοποιούνται στη μονάδα της Shenyang, συμπεριλαμβανομένου του Αυτόματου Ελέγχου Επιφανειών (Automatic Surface Inspection) στο βαφείο. Εδώ, κάθε αυτοκίνητο φωτογραφίζεται 100.000 φορές και η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό ακαθαρσιών, ινών, γρατζουνιών ή άλλων μικρών ελαττωμάτων στο χρώμα – αξιόπιστα και με ακρίβεια χιλιοστού. Οποιεσδήποτε ανωμαλίες επισημαίνονται στην επιφάνεια με λέιζερ αποκαθίστανται.

Διαβάστε επίσης: “Τίναξε” την μπάνκα η σπάνια BMW M3 του 1990 – Ξεπέρασε την τιμή της καινούργιας

Σύμφωνα με την BMW το νέο ορόσημο αποτελεί απόδειξη της ανταγωνιστικότητας του δικτύου εργοστασίων στη Shenyang, στα οποία ο όγκος παραγωγής παραμένει υψηλός, ακόμη και τώρα που τα εργοστάσια της BBA προετοιμάζονται για την παραγωγή της Neue Klasse. Και τα τρία εργοστάσια της BBA σε Dadong, Tiexi και Lydia μπορούν ήδη να κατασκευάζουν αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα με την παραγωγή οχημάτων για το BMW Group στην Κίνα να ξεκινά το 2003.

Ο όμιλος των Βαυαρών κατασκευάζει επί του παρόντος πέντε εγκαταστάσεις συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης σε τρεις ηπείρους σε όλο τον κόσμο. Μία από αυτές βρίσκεται στην Shenyang, όπου θα παράγονται μπαταρίες υψηλής τάσης έκτης γενιάς.

Το κτίριο της νέας αυτής μονάδας ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και η εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάρτιο του 2024. Οι πρώτες μπαταρίες προ-παραγωγής αναμένονται στο τέλος της χρονιάς. Ταυτόχρονα, ξεκινούν οι ολοκληρωμένες δοκιμές και οι πιστοποιήσεις εγκαταστάσεων στο τοπικό κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.