“Τίναξε” την μπάνκα η σπάνια BMW M3 του 1990 – Ξεπέρασε την τιμή της καινούριας

Στην Ελλάδα η BMW M3 Competition ξεκινά από τα 132.450 ευρώ! Δείτε σε ποιο ποσό σταμάτησε η δημοπρασία της 34χρονης BMW M3 E30...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στη δημοπρασία αυτής της σπάνιας BMW M3 Sport Evolution που έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δημοπρασία της και, όπως ήταν λογικό, το ποσό εκτοξεύθηκε. Μάλιστα, ξεπέρασε ακόμα και την τωρινή τιμή της BMW M3 Competition στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο αρχές του 1990. Μέχρι σήμερα, διατηρείται σε άριστη κατάσταση, με τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο κοντέρ της να είναι 48.000. Την δημοπρασία της ανέλαβε ο οίκος RM Sotheby’s και, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, το τελικό ποσό διαμορφώθηκε στα 150.000 δολάρια, δηλαδή 139.800 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ποσό αυτό ξεπερνά την τιμή της σύγχρονης BMW M3 Competition των 510 ίππων. Το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει 132.450 ευρώ στην πισωκίνητη έκδοση και 138.750 στην τετρακίνητη xDrive.


Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της BMW M3 Sport Evolution βρίσκεται ο υπερκυβισμένος τετρακύλινδρος S14 χωρητικότητας 2,5 λτ. Αποδίδει 238 ίππους με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 6,5 δλ. και η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Πέρα, όμως, από την αυξημένη ισχύ, η εν λόγω έκδοση φέρει πιο έντονα εμπρός φτερά, αγωγούς ψύξης του συστήματος πέδησης στον εμπρός προφυλακτήρας και ζάντες αλουμινίου BBS 16 ιντσών. Περνώντας στο εσωτερικό, η εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με μπροστινά καθίσματα Recaro και κόκκινες ζώνες, σε αρκετά σημεία όπως το τιμόνι και ο επιλογέας υπάρχουν σουέτ επενδύσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.