Όταν είναι πολλά τα άλογα… (+video)

Όταν στο δεξί σου πόδι έχεις... 510 άλογα και 700 Nm ροπής, τότε καλό είναι να έχεις και γρήγορα χέρια. Κάτι που μάλλον δεν είχε ο οδηγός αυτής της Mercedes-AMG C 63 S.

Βρείτε μας στο

Δεν είναι λίγες οι φορές που κυκλοφορούν videos στο διαδίκτυο με διάφορους ανεύθυνους οδηγούς να κάνουν επίδειξη των οδηγικών τους ικανοτήτων και φυσικά της “κουταμάρας” τους, καθώς εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό θέτουν σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Αυτό το video που θα δούμε πιο κάτω δεν είχε αίσιο τέλος για τον οδηγό της Mercedes-AMG C 63 S, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού πρώτα “καβάλησε” κράσπεδο, έπεσε με το πίσω δεξί μέρος του αμαξώματος σε δέντρο.

Ένα δέντρο που ευτυχώς ήταν εκεί καθώς σε άλλη περίπτωση η άτυχη Mercedes θα είχε βγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και θα είχαμε χειρότερα…

Ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και ο μόνος που πληγώθηκε ήταν ο… εγωισμός του οδηγού της Mercedes…

Το ατύχημα συνέβη στην Ολλανδία και είναι ένα καλό παράδειγμα για όσους εκεί έξω νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στον δρόμο… Ας το ξανασκεφτούν, καθώς υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούμε πιστά.

Θυμίζουμε πως η Mercedes-AMG C 63 S εφοδιάζεται με 3.0 λτ. V6 biturbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 700 Nm ροπής. Τιμές που χαρίζουν το γερμανικό σεντάν 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ.

Για την ιστορία να πούμε πως το ατύχημα έγινε κατά την διάρκεια του event 100% Auto Live στην Ολλανδία.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr