Όταν είσαι σε καραντίνα και σου έχει λείψει η οδήγηση… (+video)

Η καραντίνα είναι δύσκολο πράγμα για όλους μας... και όσο καιρό μένουμε σπίτι η οδήγηση μας έχει λείψει! Υπάρχει όμως και κάποιος που βρήκε λύση...

Βρείτε μας στο

Ο νέος κορωνοϊός COVID-19 έχει σημάνει συναγερμό σε όλο τον πλανήτη και οι ειδικοί συστήνουν να μείνουμε σπίτι μας για να τον καταπολεμήσουμε. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει μόνο στην χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες του πλανήτη. Όπως είναι λογικό όμως, όταν μένεις διαρκώς σπίτι και για δεκάδες ημέρες τα πράγματα… δυσκολεύουν, καθώς σου λείπουν εκτός από πολλά άλλα και τα χόμπι σου.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες του ελληνικού hypercar των 3.000 PS

Και όταν η οδήγηση του αγαπημένου σου αυτοκινήτου είναι το χόμπι σου, τότε προσπαθείς να βρεις τρόπο να το κάνεις. Ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αυτό ακριβώς λοιπόν έκανε και ο κύριος που βλέπουμε στο video πιο κάτω να οδηγεί μία Shelby Cobra, μέσα στο σπίτι του και γύρω από την κολόνα. Κάτι που θέλει πολύ καλές οδηγικές ικανότητες, καθώς το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να φέρει την καταστροφή. Και μιλάμε για ένα από τα εμβληματικότερα σπορ αυτοκίνητα!

Διαβάστε επίσης: Οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες που λατρέψαμε

Το video το ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook Yves Hotllywood και επιδίδεται σε ένα “pole dance” με το αυτοκίνητό του θα λέγαμε. Εμείς να πούμε σε όλους συγχαρητήρια για το χιούμορ που αντιμετωπίζουν τις δύσκολες αυτές ημέρες και να είμαστε όλοι καλά να απολαμβάνουμε τα videos από όλο τον πλανήτη.

Για την ιστορία να πούμε πως το συγκεκριμένο video είναι από το Los Angeles των Η.Π.Α. και να συμπληρώσουμε πως θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε και video από την αντίδραση της γυναίκας του κυρίου, μόλις θα έβλεπε τόσο καμένο λάστιχο στο σαλόνι!