Όταν ο Richard Burns “πετούσε” με Subaru Impreza στη χιονισμένη Σουηδία (+video)

Ήταν σαν σήμερα το 2005, όταν ο "Burnsie" όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, έφυγε από τη ζωή. Ένα video για να θυμηθούμε το μεγαλείο του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Richard Burns

Το 2005, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών ο Βρετανός οδηγός ράλι Richard Burns (Ρίτσαρντ Μπερνς), πάσχοντας από μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.

O “Burnsie” όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του WRC γύρω στο 2000, κατακτώντας με τον μόνιμο συνοδηγό του Robert Reid, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2001, ενώ βρέθηκε στη 2η θέση το 1999 και το 2000, με Subaru Impreza WRC. Μάλιστα, ο τίτλος του 2001, τον οποίο διεκδικούσαν 4 οδηγοί στον τελευταίο αγώνα, θεωρείται ως ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς όλων των εποχών στο WRC.

Ο Burns, που κατέκτησε τη νίκη και στο Ράλι Ακρόπολις το 1999, αποχώρησε από τις δοκιμές του Ράλι Ουαλίας το 2003, ενώ ήταν επίσης μεταξύ των διεκδικητών του Πρωταθλήματος, με Peugeot 206 WRC, όταν αισθάνθηκε πονοκέφαλο. Οι εξετάσεις οδήγησαν στη διαπίστωση του επιθετικού καρκίνου, ο οποίος τον κατέβαλλε περίπου 2 χρόνια αργότερα.

Δείτε ένα θεαματικό video από το Ράλι Σουηδίας με οδηγό τον Richard Burns πίσω από το τιμόνι του Subaru Impreza.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.