Όταν οι Αμερικανοί δημιούργησαν Hummer που “καίει” υδρογόνο

Μπορεί τα Hummer να μην είναι τα πλέον "πράσινα" οχήματα, ωστόσο κάποτε υπήρξε ένα που "έκαιγε" υδρογόνο. Ας γνωρίσουμε το Hummer H2H Hydrogen Concept...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hummer H2H Hydrogen Concept

Αν υπάρχει μία εταιρεία που τα μοντέλα της τρομοκρατούν με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, αυτή είναι σίγουρα η αμερικανική Hummer. Στο παρελθόν, όμως, έστω και σε πειραματικό επίπεδο είχε κατασκευαστεί Hummer H2H Hydrogen Concept, το οποίο “έκαιγε” υδρογόνο, ήταν οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Elon Musk: “Ω θεέ μου, το υδρογόνο είναι το πιο ανόητο πράγμα” (+video)

Η παρουσίασή του έγινε στις 14 Οκτωβρίου του 2004, με το πρωτότυπο μοντέλο της GM να παρουσιάζεται υπό τον τότε Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger. Ο διάσημος ηθοποιός οδήγησε το αυτοκίνητο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον πρώτο σταθμό λιανικής πώλησης υδρογόνου της πολιτείας.


Το πείραμα της δημιουργία του πρωτότυπου αυτοκινήτου έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία “Quantum Technologies of Irvine”. Κάτω από το καπό υπήρχε μία εξέλιξη ήδη υπάρχοντος V8 κινητήρα. Τοποθετήθηκαν ειδικά μπεκ καυσίμου, αλλά και ένα turbo ώστε η ισχύς να φτάσει τους 180 ίππους (325 ίππους αποδίδει η έκδοση βενζίνης).

Ασφαλώς, στο Hummer H2H Hydrogen Concept έπρεπε να τοποθετηθούν και οι ειδικές δεξαμενές. Οι μηχανικοί της GM επέλεξαν τρεις χώρους αποθήκευσης που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα και επιτρέπουν αποθήκευση καυσίμου σε πίεση 5.000 psi. Το πειραματικό Hummer ήταν σε θέση να διανύσει περίπου 100 χλμ. καταναλώνοντας 12 κιλά υδρογόνου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.