Όταν σου παραδίδουν τη νέα σου Jaguar αλλά… είσαι γκαντέμης (+video)

Άσχημη κατάληξη είχε η παράδοση της Jaguar F-Type στο νέο ιδιοκτήτη, με απολογισμό τη ζημιά άλλων δύο αυτοκινήτων. Nissan GT-R ένα εξ' αυτών, όπως θα δείτε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η προσμονή για την παράδοση νέου αυτοκινήτου είναι σίγουρα τεράστια για κάθε νέο ιδιοκτήτη, αλλά ο συγκεκριμένος σίγουρα δεν περίμενε πως θα εξελιχθεί κάπως έτσι. Όπως θα δείτε στο video, η απελευθέρωση της κατάμαυρης Jaguar F-Type από το φορτηγό, μόνο επιτυχημένη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Διαβάστε επίσης: Το πήρε καινούργιο και του έκανε… crash test κατευθείαν! (+video)

Με αυτό το μικρής διάρκειας video που αρχικά μεταδόθηκε live στο Tik Tok, ο κάτοχος του βρετανικού supercar θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή της παράδοσης του νέου του αυτοκινήτου. Για κακή του τύχη, ένα λάθος του χειριστή ήταν αρκετό ώστε το αυτοκίνητο να «προσγειωθεί» βίαια στο έδαφος και να ακολουθήσει μία ανεξέλεγκτη πορεία.


Σε πρώτη φάση, η Jaguar F-Type συγκρούστηκε με ένα θηριώδες Chevrolet Silverado, ενώ το αμερικάνικο pick-up μετακινήθηκε προς τα πίσω «τραυματίζοντας» ένα Nissan GT-R που ήταν επίσης σταθμευμένο στο σημείο. Το ευτυχές στην όλη υπόθεση ήταν ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αφού σε κανένα από τα τρία αυτοκίνητα δεν επέβαινε κάποιος επιβάτης.

Το μόνο σίγουρο, βέβαια, είναι ότι για τον ιδιοκτήτη της Jaguar F-Type η πρώτη βόλτα θα αργήσει λίγο, αφού θα πρέπει να επισκεφθεί πρώτα το φανοποιείο. Ακολουθεί το σχετικό video!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.