Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Πελέ

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του. Τριήμερο πένθος στη Βραζιλία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο θρυλικός Πελέ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Στη χώρα έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, ενώ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για να του αποτίνει φόρο τιμής ο λαός που τόσο τον αγαπούσε.

Η Σάντος, η ομάδα στην οποία έλαμψε ως ποδοσφαιριστής ο θρυλικός Πελέ ενημέρωσε επίσημα πως ο «αποχαιρετισμός» στον σπουδαίο Βραζιλιάνο, μέσω λαϊκού προσκυνήματος, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (2/1), στο γήπεδό της «Vila Belmiro».

Σύμφωνα με τον σύλλογο, το φέρετρο του Πελέ θα τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου και ο χώρος θα ανοίξει για το κοινό στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ της Τρίτης (3/1). Μετά την τελετή, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στους δρόμους του Σάντος, που θα περάσει από το κανάλι 6, όπου μένει η Ντόνα Σελέστε, η μητέρα του Πελέ

Ο μικρός Έντσον από το Τρες Κορασόες, απέκτησε το παρατσούκλι του από έναν συμμαθητή του στο σχολείο. Μάλιστα ήταν αφορμή να αποβληθεί τρεις μέρες, καθώς τσακώθηκε με τον συμμαθητή του για το παρατσούκλι που του έδωσε.

Υπάρχουν δύο σενάρια για το τι πραγματικά σημαίνει το όνομα Πελέ, ενώ ο ίδιος σε συνεντεύξεις του έλεγε ότι δεν γνώριζε πώς προέκυψε.

Το πρώτο σενάριο θέλει τον Πελέ να έπαιζε μια μέρα ποδόσφαιρο στα χωράφια του Τρες Κορασόες με τους φίλους του. Η μπάλα τους ήταν φτιαγμένη με πανιά και χαρτιά. Κάποια στιγμή βρήκε πεταμένη κοντά σε έναν σταθμό του τρένου μια παλιά ξεφούσκωτη μπάλα, η οποία όμως ήταν από δέρμα. Έτσι οι φίλοι του τον ονόμασαν Πελέ, που σημαίνει δέρμα σε πολλές λατινογενείς γλώσσες.

Η άλλη εκδοχή είναι πως πήρε το παρατσούκλι με το οποίο έγινε γνωστός σε όλον τον κόσμο, γιατί έλεγε λάθος το όνομα του αγαπημένου του παίκτη Μπιλέ, αποκαλώντας τον Πιλέ.

Ο ίδιος έλεγε πως δεν του άρεσε το όνομα Πελέ και πως δε σημαίνει τίποτα στην πορτογαλική γλώσσα. Αργότερα όμως ένας θεολόγος του είπε ότι η λέξη αυτή υπάρχει στη Βίβλο και στα εβραϊκά σημαίνει «θαύμα», κάτι που τον έκανε να αλλάξει γνώμη για το παρατσούκλι του.

Ο Πελέ γεννήθηκε ως Edson Arantes do Nascimento στις 23 Οκτωβρίου 1940, στο Três Corações , Minas Gerais, στη Βραζιλία, γιος του ποδοσφαιριστή της Fluminense, Dondinho (γεννημένος João Ramos do Nascimento) και της Celeste Arantes.

Ήταν ο μεγαλύτερος δύο αδερφών. Οι γονείς του αποφάσισαν να αφαιρέσουν το «i» και να τον αποκαλέσουν «Edson», αλλά υπήρξε ένα λάθος στο πιστοποιητικό γέννησης, με αποτέλεσμα πολλά έγγραφα να δείχνουν το όνομά του ως «Edison» κι όχι ως «Edson», όπως ήταν το κανονικό όνομά του. Αρχικά είχε το παρατσούκλι «Dico» από την οικογένειά του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr