Πανάκριβο ουίσκι με την υπογραφή της Aston Martin

Αλκοόλ και οδήγηση απαγορεύονται, όχι όμως όταν πρόκειται για τη δημιουργία έργων τέχνης. Η φιάλη του συγκεκριμένου ουίσκι έχει κάτι από... Aston Martin!

Βρείτε μας στο

Στο παρελθόν είχαμε δει διάφορα αξεσουάρ που κατασκευάζονταν από εταιρείες της «premium» κατηγορίας και η τελική τους τιμή έφτανε να ανταγωνίζεται ακόμα και τα ακριβότερα αυτοκίνητα της γκάμας. Συνηθέστερα αξεσουάρ είναι τα ρολόγια, αλλά η Aston Martin επέλεξε ένα πανάκριβο ουίσκι.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται η 1η νέα “παλιά” DB4 GT (+Videos) 

Το προϊόν που βλέπετε στις οθόνες σας ονομάζεται «Black Bowmore DB5» και είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας single malt ουίσκι. Δημιουργήθηκε από τη βρετανική εταιρεία Bowmore και δεν τίθεται αμφιβολία για την σπανιότητά του, μιας και από το 1993 έχει εμφιαλωθεί σε μόλις 6.000 μπουκάλια παγκοσμίως.

Που εμπλέκεται όμως η Aston Martin; Ασφαλώς στη συσκευασία και, πιο συγκεκριμένα, στο μπουκάλι. Κάθε μία από τις συνολικά 25 φιάλες που θα διατεθούν στην αγορά θα φέρει ένα πιστόνι της Aston Martin DB5. Καλά καταλάβατε, το μπουκάλι προέρχεται από πραγματικό έμβολο. Η εταιρεία εμφιάλωσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κάθε φιάλη έχει κάτι από την «καρδιά» μιας DB5.

Το κάθε μπουκάλι θα βρίσκεται μέσα σε μία υπερπολυτελή συσκευασία που είναι χειροποίητη και κατασκευάστηκε από δέρμα μοσχαριού. Η τιμή της κάθε μίας αγγίζει τα 55.000 ευρώ. Συνεπώς, σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν εξαιρετικό δώρο για έναν λάτρη της Aston Martin… ή το καλού ουίσκι!

Περισσότερες πληροφορίες για το «Black Bowmore DB5» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εμφιάλωσης.