Πάνω από 500.000 χλμ. με την δική του Toyota Corolla. Μία σχέση αγάπης!

Έχει το ίδιο αυτοκίνητο από τα 24 μέχρι τα 77 του χρόνια. Μια ιστορία απόλυτης αφοσίωσης στην Toyota Corolla πρώτης γενιάς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Corolla

Πρόσφατα είδαμε τον πιο πιστό οπαδό της Fiat, ο οποίος στην διάρκεια της ζωής του έχει αλλάξει 55 αυτοκίνητα της ίδιας εταιρείας. Αυτή τη φορά θα δούμε μία πολύ πιο ιδιαίτερη ιστορία. Ο λόγος για έναν κάτοχο Toyota Corolla πρώτης γενιάς, ο οποίος αγόρασε το αυτοκίνητο του στα 24 και παρέμεινε στην κατοχή του μέχρι την ηλικία των 77 ετών.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1969, όταν ο Asada Shogo ιαπωνικής καταγωγής αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο. Ήταν μία Toyota Corolla πρώτης γενιάς και τα ιαπωνικά μέσα αναφέρουν ότι ο Asada Shogo χρειάστηκε να “θυσιάσει” τους μισθούς δύο ετών για να την αποκτήσει.


Έκτοτε, έγινε το καθημερινό του αυτοκίνητο και πλέον το έχει ταυτίσει με πολλές αγαπημένες στιγμές της ζωής του. Για παράδειγμα με αυτό πήγε το γαμήλιο ταξίδι του, με αυτό πήγε στο μαιευτήριο για την γέννηση της κόρης του, αλλά και της εγγονής του (στην φωτογραφία βλέπουμε κόρη και εγγονή να επιστρέφουν στο σπίτι με το ίδιο αυτοκίνητο).

Πλέον, έπειτα από 53 ολόκληρα χρόνια, το οδόμετρο της Toyota Corolla γράφει 563.000 χλμ. και ο ιδιοκτήτης λέει πως το αυτοκίνητο άντεξε γιατί πάντα το φρόντιζε και χρησιμοποιούσε γνήσια ανταλλακτικά. Πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια του, μιας και η Toyota το ξανά πήρε πίσω στις αρχές του περασμένου Ιουλίου ώστε να το εκθέσει στο Μουσείο της πόλης της Toyota όταν ανοίξει το 2024.

Πηγή: www-nhk-jp

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.