Παραδόθηκε το πρώτο σκάφος 4.000 ίππων της Lamborghini

Η Lamborghini έχει πλέον το δικό της σκάφος και, όπως είναι λογικό, η ισχύς είναι το δυνατό του σημείο. Κάτι λιγότερο από 4.000 ίππους το αποτέλεσμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tecnomar Lamborghini

Το πρώτο σκάφος της Lamborghini ήδη παραδόθηκε στο νέο ιδιοκτήτη και η εμφάνισή του είναι εκπληκτική, συνδυάζοντας μοναδική σχεδίαση και στοιχεία που παραπέμπουν στον κόσμο της αυτοκίνησης. Ονομάζεται “Tecnomar for Lamborghini 63” και μόλις 63 αντίτυπά του θα κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Miura S του Σταμάτη Κόκοτα

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία “Τhe Italian Sea Group” και η εξωτερική εμφάνιση αντλεί έμπνευση από την “εξωγήινη” Sián FKP 37. Ασφαλώς το “63” δεν είναι τυχαίο, αφού παραπέμπει στην χρονολογία που «γεννήθηκε» η Lamborghini.

Το Tecnomar εξοπλίζεται με δύο κινητήρες πετρελαίου της MAN, οι οποίοι είναι V12 και η χωρητικότητα του καθενός αγγίζει τα 24 λίτρα. Η συνολική ισχύς φτάνει στους 4.000 ίππους, με αποτέλεσμα το σκάφος των 24.000 κιλών να μπορεί να κινηθεί με τη μέγιστη ταχύτητα των 111 χλμ./ώρα (60 κόμβοι). Όσο για την αυτονομία του, σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία αγγίζει τα 389 χλμ.

Έμπνευση για την σχεδίαση αποτέλεσε η πρώτη υβριδική Lamborghini, ενώ στο πιλοτήριο υπάρχουν εξαρτήματα που έρχονται απευθείας από το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας, όπως για παράδειγμα το τιμόνι και το κουμπί ενεργοποίησης των κινητήρων. Σίγουρα οι ενδιαφερόμενοι είναι ελάχιστοι, αλλά έχει αξίζει να γνωρίζουμε ότι η τιμή κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.