Παρατημένη BMW M3 CSL σε υπόγειο για σχεδόν 20 χρόνια

Πανάκριβο και σπάνιο στολίδι ακινητοποιημένο εδώ και χρόνια! Αυτή η BMW M3 CSL έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα, δείτε που βρίσκεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 CSL

Πίσω από εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα του “βεληνεκούς” μίας BMW M3 CSL συνήθως κρύβονται ιδιαίτερες ιστορίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, οι πληροφορίες είναι πάρα πολύ λίγες.

Πίσω στο 2004, ο πρώτος ιδιοκτήτης του βαυαρικού μοντέλου αγόρασε το αυτοκίνητο. Διένυσε μόλις 59 χλμ. από την αντιπροσωπεία έως το υπόγειο γκαράζ που βρίσκεται στο Λονδίνο. Από εκεί και πέρα, ένα σύννεφο μυστηρίου τυλίγεται γύρω από την σπάνια BMW M3 CSL. To αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και από τότε δεν ξανά χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο φόρος σταμάτησε να καταβάλλεται από το 2006, ενώ το 2013 το αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε σε άλλον ιδιοκτήτη. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχει μετακινηθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές εικόνες, έχουν τοποθετηθεί συστήματα ακινητοποίησης στους τροχούς, ενώ υπάρχουν και μικρές ζημιές, όπως για παράδειγμα αυτή στον πίσω προφυλακτήρα. Όπως και να ‘χει, με λίγη φροντίδα μπορεί να ξανά αποκτήσει τη λάμψη της. Αν όντως έχει διανύσει τόσο λίγα χιλιόμετρα, είναι δεδομένο ότι η αξία της είναι τεράστια!

Υπενθυμίσουμε ότι η BMW M3 CSL (Ε46), θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της βαυαρικής εταιρείας και είναι κατά 110 κιλά ελαφρύτερη από την “απλή” BMW M3. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων carbon οροφή, ενώ αφαιρέθηκαν και οι επενδύσεις ηχομόνωσης. Ασφαλώς, αλλαγές υπήρξαν και στον κινητήρα, με την ισχύ του ατμοσφαιρικού εξακύλινδρου να αυξάνεται κατά 17 ίππους (εδώ θα βρείτε το αφιέρωμά μας σε αυτόν).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.