Παρατημένο Audi R8 Spyder γίνεται σαν καινούργιο (Video)

Έπειτα από πέντε χρόνια ένα παρατημένο, σχεδόν στην τύχη του, Audi R8 Spyder δέχεται επιτέλους την περιποίηση που αξίζει το supercar της γερμανικής εταιρείας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi R8 detailing Video 2023

Ακόμη και “εγκληματική” θα μπορούσε να φανεί η αμέλεια που επέδειξε ένας Αμερικανός ιδιοκτήτης Audi R8 Spyder στο αυτοκίνητό του στα μάτια των γνήσιων petrolheads.

Διαβάστε επίσης: Ίσως το Audi TT πρώτης γενιάς με τα λιγότερα χιλιόμετρα. Δείτε πόσο πωλείται

Συγκεκριμένα ο εν λόγω ιδιοκτήτης μετακόμισε πριν από πέντε χρόνια σε άλλο σπίτι και άφησε πίσω του ένα R8 Spyder, το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μπαταρία του αλλά και την δυσλειτουργική αερανάρτηση που είχε εγκατασταθεί.


Το αυτοκίνητο παρέμεινε εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης όλο αυτό το διάστημα μέχρι που μια αμερικάνικη εταιρεία detailing ειδοποιήθηκε για το εγκαταλελειμμένο supercar της Audi και αποφάσισε να το εντοπίσει και να το επαναφέρει σε κατάσταση βιτρίνας.

Διαβάστε επίσης: Το γερμανικό μοντέλο που αποχαιρετά και τις Η.Π.Α. με ειδική έκδοση

Κατόπιν άδειας και το ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αλλά και των νέων ιδιοκτητών του σπιτιού η WD Detailing ανέλαβε την τύχη του R8 Spyder. Το διθέσιο κεντρομήχανο μοντέλο των Γερμανών υπέστη ένα πλήρες και σχολαστικό detailing, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του.

Το εσωτερικό του V10 μοντέλου της Audi ήταν και εκείνο που φαινόταν ότι αντιμετώπιζε και τα περισσότερα προβλήματα γιατί όλο αυτό το διάστημα τα παράθυρά του δεν ήταν εντελώς κλειστά. Έτσι δεκάδες αράχνες έκαναν την καμπίνα του R8 το σπίτι τους και η μούχλα… ήταν ένας ακόμη δυσάρεστος επισκέπτης.

Σε κάθε περίπτωση το Audi R8 Spyder επέστρεψε στην αρχική του κατάσταση και οι φίλοι του detailing μπορούν να κορέσουν την όρεξή τους για τετράτροχή φροντίδα στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.