Παρίσι 2022: Με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες η Peugeot

Η Peugeot θα είναι παρούσα στο εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού Porte de Versailles με δυνατή εντός έδρας παρουσία, καθώς θα έχει δύοπ παγκόσμιες πρεμιέρες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μετά από μια μακρά αναμονή τεσσάρων ετών, το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού επιστρέφει επιτέλους στο Porte de Versailles και η Peugeot θα αδράξει την ευκαιρία για μία εντυπωσιακή εντός έδρας παρουσία.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο περίπτερό της θα είναι το 408, το οποίο θα παρουσιαστεί με θεαματική σκηνοθεσία. Εκτός από τις 4 εκδόσεις του νέου PEUGEOT 408, τα οποία οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν, θα υπάρχει και ένα αυτοκίνητο που θα είναι εγκατεστημένο στην «Σφαίρα», μια εξαιρετική κατασκευή ύψους άνω των 6 μέτρων, διαφανής και περιστρεφόμενη, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν τις πολλές πτυχές του απροσδόκητου σχεδιασμού του από όλες τις γωνίες.

Η «Σφαίρα» εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο σε ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας, για την δημιουργία βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 4 Αυγούστου.


Όσον αφορά στο νέο Peugeot 408, αυτό θα δώσει το παρόν με δύο επαναφορτιζόμενους, υβριδικούς κινητήρες 180 και 225 ίππων

Ακόμη μία νέα πρεμιέρα θα είναι αυτή του Peugeot E-208. Το 2030, το 100% των μοντέλων της μάρκας που θα πωλούνται στην Ευρώπη θα είναι 100% ηλεκτρικά, δηλαδή 5 χρόνια πριν από τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις. Και από το 2023, όλα τα αυτοκίνητα της Peugeot θα είναι ηλεκτροκίνητα, δηλαδή θα κινούνται με κινητήριες μονάδες που είτε είναι 100% ηλεκτρικές με μπαταρία είτε τροφοδοτούνται από κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, είτε εφοδιάζονται με υβριδικά ή επαναφορτιζόμενα υβριδικά σύνολα.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η γαλλική μάρκα θα επιταχύνει το λανσάρισμα ηλεκτρικών και ηλεκτροκίνητων μοντέλων το 2023. Τα 3008 και 5008 θα είναι τα πρώτα οχήματα του ομίλου Stellantis που θα λάβουν ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό σύστημα κίνησης 136 ίππων, ικανό να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 15%. Και, εκτός από το λανσάρισμα του E-308 σε εκδόσεις hatchback και SW, η μάρκα θα προσφέρει μια νέα έκδοση του μοντέλου E-208 – το ηλεκτροκίνητο μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γαλλία από την αρχή του έτους.

Με βάση την τεχνολογία του E-308, έναν νέο ηλεκτροκινητήρα 115 kW/156 (+15% ισχύς) και μια μπαταρία νέας γενιάς, σε συνδυασμό με μια σειρά μέτρων που, από το 2021, έχουν βελτιώσει σημαντικά την ενεργειακή του απόδοση, η αυτονομία του νέου PEUGEOT E-208 μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 400 χιλιόμετρα. Η ηλεκτρική αποδοτικότητα είναι εξαιρετική, με τιμή μόλις 12,0 kWh/100 km (ωφέλιμη ενέργεια/εμβέλεια), που αποτελεί σημείο αναφοράς μεταξύ των ηλεκτρικών οχημάτων της κατηγορίας B. Αυτό το νέο Ε-208 θα είναι στο σταντ της PEUGEOT.

Ένα από τα πιο ελκυστικά εκθέματα του περιπτέρου της Peugeot θα είναι επίσης το Peugeot 9X8 HYBRID HYPERCAR, το καινοτόμο αυτοκίνητο που συμμετέχει στην κατηγορία Le Mans Hypercar του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) από τον Ιούλιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]