Παρουσίαση της Porsche Macan επί ελληνικού εδάφους με… εκλεκτή συμμετοχή!

Η νέα Porsche Macan πάτησε σε ελληνικό έδαφος και η παρουσίασή της έγινε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση... ειδικά για γυναίκες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Σάκκαρη

Στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας Porsche Macan στην Ελλάδα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas διοργάνωσαν μία ξεχωριστή εκδήλωση ειδικά για γυναίκες. Εκλεκτή συμμετοχή είχε η πρωταθλήτρια του τένις και πρέσβειρα της Porsche Hellas Μαρία Σάκκαρη, η οποία μίλησε εξ’ αποστάσεως για την προσωπική της πορεία στον αθλητισμό και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο sedan της Porsche ήταν… Mercedes!

Η τόλμη είναι το χαρακτηριστικό που την βοηθάει να προχωράει δυναμικά μπροστά, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου Marie Claire Power Trip. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό Masterclass που συγκεντρώνει κορυφαίες επιδραστικές γυναίκες από διαφορετικούς χώρους για την προώθηση της συμπερίληψης, ενδυνάμωσης και εκπροσώπησης γυναικών σε θέσεις εξουσίας.

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη συγκίνηση και στην αδρεναλίνη των αγώνων, στο μοναδικό συναίσθημα της απόλυτης επιβράβευσης μέσα από την επιτυχία, και πώς μια στάση ζωής βασισμένη στη φιλοσοφία «Dare Forward» είναι πολύτιμη για την ενδυνάμωση των γυναικών και την απελευθέρωσή τους από περιοριστικά στερεότυπα. Η νέα Porsche Macan, λανσαρίστηκε παγκοσμίως με την καμπάνια «Dare Forward», «Τόλμα να προχωράς, να εξελίσσεσαι», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα παραγωγής μοναδικών αυτοκινήτων. Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη νέα Porsche Macan!

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas, με σταθερή προσήλωση στην κινητικότητα και την εξέλιξη, ήταν από τους κύριους υποστηρικτές του συνεδρίου που αποτελεί διεθνώς πηγή έμπνευσης για τη συμπερίληψη και τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών σε θέσεις ηγεσίας.

Η κα Μάιρα Πασσιά, Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ σημείωσε σχετικά: “Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι ένας Οργανισμός που τολμά και εξελίσσεται συνεχώς και κινείται δυναμικά στο μέλλον αντιπροσωπεύοντας brands που συνάδουν με την ιδιοσυγκρασία της. Με μεγάλη υπερηφάνεια στηρίζουμε τη Μαρία Σάκκαρη στις προσπάθειές της και νιώθουμε περήφανοι για την πορεία της. Μια αθλήτρια που εξελίσσεται και στο πρόσωπό της αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους και στη σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος, αποτελώντας πρότυπο για τη νέα γενιά. Η στήριξή μας στο Marie Claire Power Trip επισφραγίζει και υπογραμμίζει τον στόχο του συνεδρίου να προσελκύει τις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, φιλοδοξώντας να χτίσει την κληρονομιά του αύριο, ανοίγοντας δρόμους για τα νέα κορίτσια σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, συμπερίληψης και ισότητας στην Ελλάδα.»

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.