Πατέρας και γιος δημιούργησαν την απόλυτη wankel συλλογή (+video)

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 10 μοντέλα με περιστροφικούς κινητήρες. Ώρα να γνωρίσουμε τους πιο φανατικούς ιδιοκτήτες wankel συλλογής αυτοκινήτων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
wankel συλλογή

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές συλλογές αυτοκινήτων με τουλάχιστον έναν “εκπρόσωπο” της wankel τεχνολογίας. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε να κάνουμε με ενδεχομένως τους πιο φανατικούς συλλέκτες αυτοκινήτων με wankel κινητήρες. Πάμε να δούμε την συλλογή που έχουν πατέρας και γιος.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Lada κατασκεύαζε αυτοκίνητα με wankel μοτέρ για την KGB

Πρόκειται για δύο λάτρεις μοντέλων της Mazda με περιστροφικά μοτέρ, με την συλλογή αυτή τη στιγμή να φτάνει τα δέκα αυτοκίνητα. Μάλιστα, τα τέσσερα εξ’ αυτών εξοπλίζονται με τριρότορους κινητήρες και τα περισσότερα είναι Mazda RX-7. Το παλαιότερο αυτοκίνητο της συλλογής είναι το λευκό RX-7 FC που θα δείτε στο video, το οποίο παράχθηκε σε λευκό χρώμα μόνο σε 1.500 μονάδες.


Όπως θα ακούσετε στο video, ο Ben ανέφερε ότι η συλλογή που διατηρεί με τον πατέρα του είχε φτάσει κάποια στιγμή στα 25 αυτοκίνητα. “Ο πατέρας μου με έκανε να αγαπήσω αυτά τα αυτοκίνητα. Έχω περάσει σχεδόν όλη μου τη ζωή με μοντέλα που φέρουν τέτοιου είδους κινητήρα. Τα αγαπώ όλα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το σχετικό video, το οποίο δημοσιεύθηκε στο κανάλι “Tha Racing Channel”. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε τις βόλτες!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.