Πεντάστερο το Mazda CX-60 από τον EuroNCAP

Τη μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστεριών έλαβε το νέο Mazd CX-60 κατά την αξιολόγηση της ασφάλειας που προσφέρει από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda CX-60 πεντάστερο Euro NCAP 2022

Το CX-60, ο νέο SUV της Mazda διακρίθηκε στις δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού Euro NCAP καθώς απέσπασε 91% και 88% στις κατηγορίες σχετικές με την προστασία των παιδιών και των ενηλίκων αντίστοιχα.

Παράλληλα και με ποσοστό 89% στην αξιολόγηση για την προστασία των ευάλωτων χρηστών του δρόμου το νέο CX-60 πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής, μεταξύ όλων των οχημάτων που δοκιμάστηκαν από τις τελευταίες αξιολογήσεις του Euro NCAP για το 2022.

Διαβάστε επίσης – Mazda: Δεκαετίες μπροστά από την εποχή της


Το Mazda CX-60 απέσπασε παράλληλα τη μέγιστη βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης για παιδιά 6 και 10 ετών, τόσο στη μετωπική όσο και στην πλευρική πρόσκρουση. Στον τομέα της πληρότητας παιδιών, η σωστή τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων – Έλεγχος εγκατάστασης CRS – έλαβε επίσης την απόλυτη βαθμολογία, οδηγώντας στο εξαιρετικό συνολικό αποτέλεσμα του 91%.

Με πλήρη βαθμολογία στα τεστ πλευρικής πρόσκρουσης και ένα καλό επίπεδο προστασίας που φάνηκε στη δοκιμή άκαμπτου φράγματος πλήρους πλάτους, η βαθμολογία 88% για την πληρότητα ενηλίκων ήταν επίσης σημαντική. Τόσο στο πλευρικό φράγμα όσο και στην – πιο σοβαρή – πρόσκρουση σε πλευρική κολώνα, η προστασία όλων των κρίσιμων περιοχών του σώματος ήταν σημαντικά καλή, οδηγώντας στη μέγιστη βαθμολογία σε αυτό το μέρος της αξιολόγησης.

Διαβάστε επίσης – Maeda: Η σχεδιαστική δυναστεία της Mazda!

Στην αξιολόγηση για τους ευάλωτους χρήστες του δρόμου η επαρκής απόδοση του αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (AEB) ήταν και εκείνη που έδωσε στο CX-60 το καλύτερο αποτέλεσμα από όλα τα οχήματα που δοκιμάστηκαν, από τις πιο τελευταίες αξιολογήσεις Euro NCAP του 2021.

Το Mazda CX-60 παρουσίασε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και στις τέσσερις κατηγορίες αξιολόγησης του Euro NCAP: Ενήλικος επιβάτης – 88%, Παιδικός επιβάτης – 91%, Ευάλωτοι χρήστες του δρόμου (ασφάλεια πεζών) – 89% και Βοήθεια Ασφαλείας – 76%.

Στην βαθμολογία των πέντε αστέρων συμβάλλει και η αρχιτεκτονική Skyactiv Multi-Solution Scalable Architecture που φέρει πολυάριθμες βελτιώσεις που προσφέρουν εξαιρετική δυναμική οδήγηση.

Η ολοκληρωμένη γκάμα των προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας i-Activsense που υποστηρίζουν τον οδηγό, με τις οποίες είναι εξοπλισμένο το CX-60, διαδραματίζει έναν άλλο βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα της βαθμολογίας. Οι νέες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων το Turn Across Traffic Assist, η ανίχνευση πεζών SBS-R και η προειδοποίηση εξόδου οχήματος BSM βοηθούν τον οδηγό να εντοπίζει πιθανούς κινδύνους και να μειώνει την πιθανότητα ζημιάς ή τραυματισμού, ενώ προσφέρουν επίσης υψηλές αποδόσεις όσον αφορά την προστασία πεζών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.