Περαιτέρω ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με Nissan Qashqai

Νέος αριθμός Nissan Qashqai έρχεται να προστεθεί στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο την ενίσχυση του. Δείτε πού θα κατανεμηθούν.

Βρείτε μας στο
Qashqai Nissan Ελληνική Αστυνομία

Το Nissan Qashqai είναι μια από τις επιλογές της Ελληνικής Αστυνομίας τους τελευταίους μήνες, η οποία εμπιστεύεται το δημοφιλές crossover, για την ενίσχυση του στόλου της και της επιχειρησιακής της ικανότητας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, και όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγο, στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. εντάσσονται επίσημα πλέον 20 ακόμη Qashqai.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε πού θα κατανεμηθούν

Η περαιτέρω ενίσχυση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας, έρχεται μετά και από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής, ενώ η χρηματοδότηση για τη συγκεκριμένη αγορά προέκυψε από το ΕΣΠΑ 2014-2020 “Ενεργητική οδική ασφάλεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και τα μοτέρ που “φοράνε”

Τα νέα Qashqai της Ελληνικής Αστυνομίας είναι 4κίνητα και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel, ισχύος 150 ίππων. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από την ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της στην Πελοπόννησο και γι αυτό το λόγο φέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.7 D 150 PS

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr