Περιφέρεια Αττικής: Αναβάθμιση στο οδικό δίκτυο του Πειραιά

Στο 100% οι μηχανές εν μέσω Αυγούστου, όπου δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση, για την βελτίωση του οδικού δικτύου στον Πειραιά. Δείτε ποιοι δρόμοι μεταμορφώνονται!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο τον μήνα Αύγουστο, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τις εργασίες για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Αυτό το διάστημα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον Πειραιά, με την αποκατάσταση σημαντικών Λεωφόρων.

Περιφέρεια Αττικής: LED σε όλους τους δρόμους μέχρι το τέλος του έτους

Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, στο πλαίσιο του έργου Συντήρησης οδοστρωμάτων και αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής με προϋπολογισμό 4.000.000,00€.

Το βράδυ της 6ης Αυγούστου, στο συγκεκριμένο τμήμα, εκτελέστηκαν εργασίες οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης, με παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή της τροχαίας.

“Ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αποκτά ένα οδικό δίκτυο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής με παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια σε όλη την Αττική, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πατούλης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.