Περιφέρεια Αττικής: Επιχείρηση “καθαρές πινακίδες” στους δρόμους

Μία τόσο απλή διαδικασία που μπορεί να σώσει ζωές! Ξεκίνησε η επιχείρηση "καθαρές πινακίδες" από την Περιφέρεια Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πινακίδες

Σε μία προσπάθεια να αναβαθμίσει τις οδικές μετακινήσεις, αλλά να τις καταστήσει και πιο ασφαλείς, η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε την επιχείρηση “καθαρές πινακίδες”. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία ώστε να απομακρυνθούν αφίσες και αυτοκόλλητα, προκειμένου να είναι πιο εύκολα ορατές από τους οδηγούς.

Διαβάστε επίσης: Σχεδόν 2.000 οδηγοί χωρίς δίπλωμα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα!

Μέχρι σήμερα έχουν αντικατασταθεί πάνω από 11.500 πινακίδες τροχονομικής σήμανσης, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται καθαρισμός όσων σημάτων βανδαλίζονται από αυτοκόλλητα, γκράφιτι και διάφορα άλλα διαφημιστικά μηνύματα. Ήδη έχουν καθαριστεί περίπου 2.200 πινακίδες σήμανσης στην οδό Πειραιώς και στις λεωφόρους Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης, Κηφισίας και Αθηνών.


Σημαντικός σύμμαχος της Περιφέρειας για τον εντοπισμό των προβληματικών πινακίδων και την άμεση παρέμβαση των συνεργείων καθαρισμού, αποτελεί ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 1544, ο οποίος λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και υποδέχεται τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις των πολιτών για τα προβλήματα του οδικού δικτύου. Μέχρι σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο έχει δεχτεί 3.150 σχετικά αιτήματα με την επίλυση 2.500 από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα έχουν παραπεμφθεί στις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες άλλων φορέων ευθύνης.

“Από την αρχή της θητείας μας, θέσαμε ως έναν από τους κύριους στρατηγικούς μας στόχους την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Αττικής και των μητροπολιτικών της υποδομών. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συγκεκριμένη παρέμβαση, με στόχο τη διατήρηση της ευδιάκριτης σήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να διευκολυνθεί η ορατότητα για τους πεζούς και οδηγούς, αλλά και το σημαντικότερο να μειώσουμε αποτελεσματικά τα τροχαία ατυχήματα που έχουν ως αιτία την ελλιπή σήμανση”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.