Περιφέρεια Αττικής: Με αμείωτο ρυθμό η ασφαλτόστρωση της Λ. Κηφισού

Η Λεωφόρος Κηφισού αλλάζει! Δείτε τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αλλά και το ποσό του προϋπολογισμού...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, τον Κηφισό. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται κατά τις νυχτερινές ώρες με στόχο τη λιγότερη δυνατή όχληση και ταλαιπωρία των οδηγών. Στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες στον κόμβο Αχαρνών και θα επεκταθούν και στον κόμβο της Δυρραχίου.

Οι σχετικές παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση Οδοστρώματος, Οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των Οδικών Αξόνων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και της Λ. Κηφισού και των προσβάσεών τους στα όρια αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 15 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν εκτελεστεί εκτεταμένες εργασίες ασφαλτοστρώσεων, διαγραμμίσεων, αντικατάστασης ενεργοβόρων φωτιστικών με φώτα χαμηλής κατανάλωσης Led και ολοκληρωμένη μελέτη αποκατάστασης των προβληματικών σημείων ανάμεσα σε Τρεις Γέφυρες και Δυρραχίου.


“Οι εργασίες για τη βελτίωση και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Αττικής βελτιώνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια και θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή. Έχουμε θέσει σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας για την κεντρικότερη οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.