Περιφέρεια Αττικής: Ο έλεγχος που έγινε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες (+video)

Το συνολικό κόστος για τον έλεγχο των 108 σημείων στην Περιφέρεια Αττικής ανέρχεται στα περίπου 350.000 ευρώ και η διαδικασία διήρκεσε 7 μήνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες ο έλεγχος όλων των γεφυρών της Αττικής, διαδικασία που όλα δείχνουν πως δεν είναι ξανά γίνει στο παρελθόν. Πάμε να δούμε πόσο κόστισε ο έλεγχος σε 108 σημεία της Αττικής, αλλά και τον προϋπολογισμό για το κόστος της αποκατάστασης.

Αττική: Νέα πίσσα σε κεντρική λεωφόρο μετά από 25 χρόνια (+video)

Το εν λόγω έργο επιθεώρησης υλοποιήθηκε μέσα σε 7 μήνες και ακολούθησε η σύνταξη έκθεσης με την καταγραφή όλων των βλαβών. Όλες οι διαδικασίες έγιναν με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού περίπου 350 χιλιάδων ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κάποιες γέφυρες εκτιμάται ότι είχαν κατασκευαστεί την δεκαετία του 1960, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει υπάρξει προηγούμενη επιθεώρηση ή κάποιος έλεγχος.


Με την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων, συντάχθηκε προμελέτη που αφορά στην εκπόνηση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφαλείας των γεφυρών. Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός αγγίζει τα 89.900.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και υποβλήθηκε στο αρμόδιο Υπουργείο για χρηματοδότηση.

“Πάγια μας προτεραιότητα και στρατηγικός μας στόχος ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο για τους πολίτες. Δημιουργήσαμε Μητρώο Γεφυρών προκειμένου να γνωρίζουμε με συστηματικό τρόπο την κατάστασή τους και τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί για να υπάρχει μία βάση δεδομένων”, ανέφερε σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.