Έκδοση Piaggio Liberti Baci Perugina, η πιο γλυκιά στον κόσμο

Φέτος τα διάσημα σοκολατάκια Baci Perugina γιορτάζουν 100 χρόνια απόλαυσης και η Piaggio, για να τιμήσει την ιταλική σοκολατοποιία, δημιούργησε μια ομώνυμη έκδοση για το Liberty.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Piaggio Liberty Baci Perugina νέα έκδοση 2022

Δύο εμβληματικές μάρκες, από τις πιο αντιπροσωπευτικές του ιταλικού τρόπου ζωής, “συναντιούνται” στην εορταστική έκδοση του best seller της Piaggio. Στην 100η επέτειο της Baci Perugina, η Piaggio γιορτάζει την ιστορία και τη δημιουργικότητα της μάρκας με μία ειδική έκδοση του Liberty, του best seller scooter της που από τη παρουσίαση του έως σήμερα, έχει γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα μικρά σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με παραγωγή που έχει φτάσει αισίως στις ένα εκατ. μονάδες.

Διαβάστε επίσης: Νέο Piaggio Beverly 400 hpe με σημαντικό όφελος

Έτσι γεννήθηκε το Piaggio Liberty Baci Perugina, μια πραγματική έκδοση καθημερινών συναισθημάτων, ιστοριών αγάπης και φιλίας, όπως και τα ιστορικά Baci, που “από το 1922 είναι οι αγγελιοφόροι των πιο ειλικρινών συναισθημάτων” σύμφωνα με την Piaggio.


Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η μάρκα Baci κατάφερε να εξελιχθεί διατηρώντας την αδιαμφισβήτητη ουσία της. Εδώ και 100 χρόνια η σοκολάτα πρωταγωνιστούσε σε πρωτοποριακές καμπάνιες, ήταν δίπλα σε διάσημους καλλιτέχνες και μεγάλα εμπορικά σήματα και σήμερα ανανεώνεται δίπλα στο Piaggio Liberty, ένα σύμβολο του ιταλικού τρόπου ζωής, πρωταγωνιστή της εξυπνότερης και ευκολότερης μετακίνησης εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Νέα Aprilia Tuareg 660. Όλες οι λεπτομέρειες (+video)

Η συγκεκριμένη έκδοση του Liberty ντύθηκε με τα κλασσικά χρώματα και γραφικά των Baci: το κομψό βαθύ μπλε στολισμένο με αστέρια ντύνει το μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά, ενώ το διάσημο λογότυπο “υπογράφει” στην ποδιά. Η σκουρόχρωμη δερμάτινη σέλα, από την άλλη θυμίζει τα χρώματα της επικάλυψης με σοκολάτα Luisa Dark, που ανέκαθεν ξεχώριζαν τα σοκολατάκια της ιταλικής εταιρείας.

To Liberty Baci Perugina παρουσιάστηκε σε ένα αποκλειστικό χρώμα με το μοτέρ των 125 κυβικών i-get. Το μικρό scooter “συνοδεύεται” από αποκλειστικό κράνος σε δύο διαφορετικά χρώματα: το κλασσικό, που ενσωματώνει το κομψό μπλε Baci Perugina του χρώματος του οχήματος και το ασημί, εμπνευσμένο από το κομψό ασημί περιτύλιγμα που τυλίγει κάθε σοκολατάκι. Και οι δύο εκδόσεις εμπλουτίζονται από το διάσημο μοτίβο των αστεριών, σε αντίθεση με το χρώμα του κράνους: ασημί αστέρια για το μπλε και μπλε αστέρια για το ασημί. Τέλος το λογότυπο Baci κάνει την εμφάνιση του και στις δύο χρωματικές επιλογές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.