Πιλοτήριο Ford GT για τους “hardcore” gamers

Το ονειρικό δώρο για κάθε gamer! Ford και "Next Level Racing" ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του απόλυτου προσομοιωτή οδήγησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford GT Edition Cockpit

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν ακόμα, αλλά η “Next Level Racing” παρουσίασε το πιο ονειρικό δώρο για κάθε λάτρη των video games. Πρόκειται για ένα πιλοτήριο που αντλεί στοιχεία από το Ford GT και στην ανάπτυξή του συμμετείχε η “Team Fordzilla”, τμήμα της Ford που ειδικεύεται στα esports.

Το νέο πιλοτήριο ονομάζεται GTElite Ford GT Edition και συνοδεύεται από το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition. Το μπλε πλαίσιο του κόκπιτ φέρει το λογότυπο της Ford χαραγμένο με laser και προσφέρει μία πλήρως προσαρμοζόμενη θέση για αυθεντική οδηγική εμπειρία. Το κάθισμα περιλαμβάνει μπλε ζώνες ασφαλείας με την επωνυμία Team Fordzilla, αντιολισθητικό πατάκι Ford GT με σήμανση Team Fordzilla, ανάγλυφο λογότυπο Ford GT στο προσκέφαλο και είναι εργονομικά σχεδιασμένο και ειδικά κατασκευασμένο για sim racing.

Το κόκπιτ GTElite Ford GT Edition είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες μάρκες που σχετίζονται με το χώρο του gaming σε τέσσερις τροχούς, καθώς και με κατασκευαστές πεντάλ και επιλογέων ταχυτήτων.


Το πιλοτήριο GTElite Ford GT Edition και το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition παρουσιάστηκαν επίσημα στην έκθεση gamescom 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κολωνία της Γερμανίας. Όσο για την διαθεσιμότητα, θα ξεκινήσει μετά τα μέσα του ερχόμενου Οκτωβρίου και η τιμή για την ώρα παραμένει άγνωστη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.