Ποιο μοντέλο είναι 11 ετών και έκανε ρεκόρ πωλήσεων το 2018;

Τη σημερινή εποχή στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι δύσκολο να υπάρξει ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερο από δεκαετία, καθώς όλες οι εταιρείες φροντίζουν να ανανεώνουν την γκάμα τους. Όμως υπάρχει και ένα μοντέλο 11 ετών και κάνει ρεκόρ πωλήσεων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι ρυθμοί που οι εταιρείες αυτοκινήτων ανανεώνουν τα μοντέλα τους έχουν γίνει πιο γρήγοροι από ποτέ, καθώς πλέον μοντέλα πενταετίας σε πολλές περιπτώσεις ολοκληρώνουν τον κύκλο ζωής τους. Όπως όμως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα έτσι και στην περίπτωση αυτή υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Μία λαμπρή εξαίρεση είναι το Fiat 500 ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στην Ευρώπη και ένα μοντέλο ορισμός του ιταλικού design και του στυλ, που αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη εμπορικά αναβίωση αυτοκινήτου.

Το σημαντικό όμως είναι πως ακόμη και σήμερα, έντεκα χρόνια μετά την παρουσίασή του, το ιταλικό μοντέλο συνεχίζει να πουλά με ξέφρενους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, το Fiat 500 το 2018 κατάφερε να κάνει 194.000 πωλήσεις, σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ πωλήσεων. Νούμερο που συνεπάγεται το 2ο μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων (15%) στην ιστορία του, ενώ είναι παράλληλα πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του σε 11 αγορές στην Ευρώπη.

Μάλιστα αποτελεί και το πιο… παγκόσμιο αυτοκίνητο της Fiat, αφού πωλείται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ το 80% των πωλήσεων γίνονται εκτός Ιταλίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως από το 2007 έως και σήμερα έχει πωλήσει παραπάνω από 2.110.000 μονάδες.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και να συνεχίσει να πουλά με αυτούς τους ρυθμούς για πολλά ακόμη χρόνια!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]