Πιο εξηλεκτρισμένη έρχεται η ανανεωμένη Mercedes B-Class

Στην παρουσίαση της ανανεωμένης Mercedes B-Class προχώρησε η γερμανική εταιρεία. Δείτε τι έχει αλλάξει πλέον...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes B-Class

Ακολουθώντας την ίδια τακτική που εφαρμόστηκε στην περίπτωση της A-Class, η γερμανική εταιρεία προχώρησε και στην ήπια αναβάθμιση της Mercedes B-Class. Πάμε να δούμε σε ποιος τομείς υπήρξαν φρέσκιες πινελιές στην περίπτωση του MPV της εταιρείας με σήμα το αστέρι.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι έχει γίνει ένας ήπιος ανασχεδιασμός στα εμπρός φωτιστικά σώματα, αλλά και στην μάσκα. Το ίδιο ισχύει και στο πίσω μέρος, με τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά. Επιπλέον, η Mercedes A-Class προσφέρεται σε νέα χρώματα, αλλά και σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια ζαντών που φτάνουν σε μέγεθος έως τις 19 ίντσες.

 

Περνάμε στο εσωτερικό, με την πρώτη εμφανή αλλαγή να είναι αυτή του flat-buttomed τιμονιού, ενώ το ψηφιακό περιβάλλον αποτελείται από δύο οθόνες. Η μία έχει ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων και το μέγεθός ορίζεται στις 7 ή τις 10,25 ίντσες, ενώ 10,25″ είναι το μέγεθος και της κεντρικής οθόνης αφής (στάνταρ εξοπλισμός). Σε αυτήν ενσωματώνεται το σύστημα MBUX, το οποίο περιλαμβάνει φωνητικές εντολές μέσω του “Hey Mercedes”, αλλά και γραφικά τριών διαφορετικών στυλ (Classic, Sport και Discreet).

Στον τομέα των κινητήρων, όπως συνέβη και στην ανανεωμένη Mercedes A-Class, η B-Class είναι διαθέσιμη από την βασική της έκδοση με ήπια υβριδικό σύστημα που προσφέρει μία επιπλέον ισχύ 14 ίππων. Αλλαγές έχουμε και στην Plug-In υβριδική έκδοση, της οποίας ο ηλεκτροκινητήρας εμφανίζεται ισχυρότερος κατά 7 ίππους, φτάνοντας τους 109 (συνδυαστική ισχύς 218 ίππων).

Ακολουθούν αναλυτικά οι εκδόσεις με τις αντίστοιχες ιπποδυνάμεις τους:

Εκδόσεις βενζίνης: 
B 180 – 136 PS
B 200 – 163 PS
B 220 4MATIC – 190 PS
B 250 4MATIC – 224 PS

Εκδόσεις diesel: 
B 180 d – 116 PS
B 200 d – 150 PS
B 220 d – 190 PS

Έκδοση Plug-In Hybrid:
B 250 e – 218 PS

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.