Ποιο είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς σύμφωνα με τις γυναίκες;

Οι γυναίκες εδώ και μερικά χρόνια έχουν τον δικό τους θεσμό για την ανάδειξη του αυτοκινήτου της χρονιάς και πλέον έχουμε νέο νικητή για το 2019.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η αγοραστική δύναμη των γυναικών έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Μεγάλη όμως είναι και η επιρροή που ασκούν σε μία οικογένεια για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, καθώς καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την τελική επιλογή. Επομένως η γυναικεία φωνή και η άποψη γύρω από το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ.

Και κάπου εδώ έρχεται το Women’s World Car of the Year, το οποίο κάθε χρόνο ανακοινώνει τον μεγάλο νικητή, ο οποίος αναδεικνύεται μέσα από τα κριτήρια που οι γυναίκες έχουν ως προτεραιότητα.

Αυτό σημαίνει στην πράξη πως ασφάλεια, κόστος κτήσης και χρήσης, αισθητική, πρακτικότητα και ευρυχωρία, ευκολία χειρισμών και οικολογικό αποτύπωμα είναι αυτά που καθορίζουν τον νικητή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.


Και ο νικητής για φέτος ήταν το Mazda3. Ένα αυτοκίνητο για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, στην αναλυτική μας δοκιμή.

Για την ιστορία να πούμε πως τον τίτλο του “Γυναικείο Αυτοκίνητο πόλης της Χρονιάς” πήρε το Kia XCeed, ενώ τον τίτλο του “Οικολογικό Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” κατέκτησε το Kia Soul EV. Η BMW Σειρά 8 κέρδισε τον τίτλο “Πολυτελέστερο Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, η Porsche 911 αναδείχθηκε “Γυναικείο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς” και το Range Rover Evoque πήρε τον τίτλο “Γυναικείο SUV της Χρονιάς”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.