Πιο κοντά στην παραγωγή ο κινητήρας υδρογόνου με αντίθετα έμβολα

Η ιδιαίτερη ιδέα του κινητήρα με αντίθετα έμβολα μας είναι γνωστή εδώ και χρόνια. To υδρογόνο τον ξανά φέρνει στο προσκήνιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αντίθετα έμβολα

Η ριζοσπαστική ιδέα του κινητήρα με τα αντίθετα κινούμενα έμβολα δεν είναι νέα, φαίνεται όμως ότι τα συνθετικά καύσιμα είναι σε θέση να τον φέρουν πιο κοντά στην παραγωγή. Η εταιρεία που έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξή του, γνωστοποίησε ότι κατάφερε να τον βελτιώσει ακόμα περισσότερο και βλέπει αισιόδοξα ένα μελλοντικό πέρασμα στην παραγωγή.

Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται η εταιρεία “Achates Power” και έχει αναπτύξει μία νέα έκδοση του κινητήρα που τροφοδοτείται πλέον με υδρογόνο. H εταιρεία αναφέρει πως το εν λόγω μοτέρ, στην δεύτερη γενιά του βελτίωσε την κατανάλωση καυσίμου κατά 20%. Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η μείωση κατά 60% του βάρους. Η δε ροπή, θυμίζει περισσότερο diesel κινητήρα.

Πώς λειτουργούν οι κινητήρες με αντίθετα έμβολα (opposed-pistons engine);
Οι εν λόγω κινητήρες δεν εφευρέθηκαν τώρα. Στο παρελθόν, έχουν περάσει στην παραγωγή τέτοιου είδους μοτέρ. Ουσιαστικά, έχουν πάντα διπλάσια πιστόνια απ’ ότι κυλίνδρου. Για παράδειγμα ένα τέτοιου είδους μοτέρ μπορεί να είναι τρικύλινδρο με έξι έμβολα. Τα πιστόνια κινούνται ανά ζεύγος αντίθετα μέσα στον ίδιο κύλινδρο, ακριβώς όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. Η ομάδα “Hydrogen Opposed-Piston Engine” αναφέρει ότι η απουσία κυλινδροκεφαλών και εκκεντροφόρων καθιστά πολύ πιο οικονομικούς αυτούς τους κινητήρες, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των παλινδρομικών είναι το γεγονός ότι
μετατρέπουν περισσότερη από την ενέργεια του καυσίμου σε μηχανική ισχύ, μειώνοντας την ενέργεια που αποβάλλεται ως θερμότητα στο περιβάλλον.


 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.