Ποιος Ken Block; Ο Mad Mike… (+video)

Ή αλλιώς, πώς μια ειδικά διαμορφωμένη για drift Lamborghini Huracan, μάχεται με το θηριώδες φορτηγό της Kamaz που κέρδισε το Dakar, για μια θέση... parking; Απολαύστε το video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε άλλο επίπεδο πέρασαν η Red Bull και ο Νεοζηλανδός “Mad” Mike Whiddett το drifting. Για τις ανάγκες ενός νέου, ιδιαίτερα εντυπωσιακού video, μετέτρεψαν μια Lamborghini Huracan σε όχημα για drift. Απέναντί της βρέθηκε το θηριώδες Kamaz με οδηγό το Ρώσο Eduard Nikolaev, που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Dakar. Έπαθλο αυτής της εξεζητημένης μονομαχίας, ήταν μια θέση parking σε ένα gala με ειδική ενδυμασία, στο Goodwood!

Απίστευτες πλαγιολισθήσεις, άλματα, σπασμένοι φράχτες και μάχη μέχρις εσχάτων για μια θέση parking, από δύο εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους κατασκευές. Τόσο ο Mad Mike Whiddett όσο και ο Eduard Nikolaev επιδεικνύουν τις οδηγικές τους ικανότητες, καθώς και τις δυνατότητες των οχημάτων τους, στο μέγιστο βαθμό.

Παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων security, οι δυο τους εισέρχονται στο parking, προκαλώντας έκπληξη και τρόμο στους διακεκριμένους καλεσμένους της εκδήλωσης. Ποιος πιστεύετε ότι κέρδισε το “έπαθλο”;

Για να μη σας κουράζουμε άλλο με λεπτομέρειες, ας περάσουμε στο ζουμί, δηλαδή στο video, όμως προσοχή! Do not try this at home!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.