Ποια Brembo; Ρώσοι δημιούργησαν το απόλυτο “αερόφρενο” σε Lada (+video)

Είναι αρκετά κοστοβόρα η αναβάθμιση των φρένων; Οι Ρώσοι έχουν την οικονομική λύση με ένα αυτοσχέδιο αερόφρενο και μας την παρουσιάζουν σε Lada 1600!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αερόφρενο

Το ρωσικό κανάλι “Garage 54” μας έχει προσφέρει απίστευτα videos, με τα πιο τρελά πειράματα, όπως για παράδειγμα το κόψιμο ενός τετρακύλινδρου κινητήρας και η προσπάθεια να λειτουργήσει ως δικύλινδρος.

Αυτή τη φορά, έχουμε την απόλυτη πατέντα για την βελτίωση της επιβράδυνσης σε ένα Lada 1600. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μπορεί να μην φημίζεται για την οδηγική του συμπεριφορά, αλλά ο Ρώσος μηχανικός προχώρησε στη δημιουργία ενός μηχανισμού που σίγουρα κανείς δεν θα ήθελα να την κάνει στο αυτοκίνητό του.

Η κεντρική ιδέα ήταν να αυξάνεται με το πάτημα ενός κουμπιού ακαριαία ο συντελεστής οπισθέλκουσας και το αυτοκίνητο να επιβραδύνει. Πως θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό άραγε; Ο Mr. Garage 54 αποφάσισε να κόψει με τροχό το περίβλημα της οροφής σε όλες τις πλευρές πλην της πίσω. Επιπλέον, τοποθετήθηκε ένας υδραυλικός μηχανισμός, ο οποίος με το πάτημα ενός κουμπιού σηκώνει την οροφή.

Το κατά πόσο αποτελεσματικό είναι αυτού του είδους το “αερόφρενο” θα το μάθουμε στο video που ακολουθεί. Το μόνο σίγουρο, βέβαια, είναι ότι δεν ενδείκνυται για ψυχρές περιοχές και ο λόγος είναι αναμενόμενος! Μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 5:54 για να δείτε τον έλεγχο λειτουργίας της νέας πατέντα για όσκαρ…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.