Ποιο αυτοκίνητο κρύβεται κάτω από αυτή την Lamborghini Aventador;

Η απόλυτη ρέπλικα ή ιεροσυλία; Δείτε πόσες μέρες χρειάστηκε μία ινδική εταιρεία για να δημιουργήσει αυτή την "fake" Lamborghini Aventador...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Aventador

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές και διάφορες προσπάθειες δημιουργίας supercars με βάση ένα άλλο, αυτοκίνητο της σειράς. Αυτή τη φορά, το εικονιζόμενο project μας έρχεται από την μακρινή Ινδία και, πιο συγκεκριμένα, από μία μικρή εταιρεία με το όνομα “Dream Customs India”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μία γνήσια Lamborghini Aventador!

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό Audi Sport Quattro; Η αναγέννηση του θρύλου με 800 ίππους! 

Ως βάση χρησιμοποιήθηκε ένα Honda Civic και οι υπάλληλοι της εταιρείας χρειάστηκαν μόλις 25 ημέρες ώστε να ολοκληρώσουν αυτό το δύσκολο “χειρουργείο”. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο απογοητευτικό. Βέβαια, υπάρχουν αρκετά σημεία που υποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για ένα προϊόν που προέρχεται από το εργοστάσιο της Lamborghini.


Τρανό παράδειγμα είναι η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, αλλά και η τοποθέτηση των τροχών, με τους τελευταίους να χρειάζονται σίγουρα “αποστάτες”. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, μπορείτε να τις δείτε στο video που ακολουθεί, αν και εκεί το αποτέλεσμα δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον κινητήρα, αφού κάτω από το καπό εννοείται πως δεν κρύβεται ο θηριώδης V12 της Lamborghini Aventador. Η εταιρεία “Dream Customs India” επέλεξε να κρατήσει τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,8 λτ. που προέρχεται από Honda Civic 8ης γενιάς (2005-2012), ενώ η κίνηση περνά αποκλειστικά στον εμπρός άξονα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.