Ποιος είπε ότι μία Porsche 911 δεν ενδείκνυται για “καθημερινό” αυτοκίνητο

Την αγόρασε το 2003 και πρόσφατα ξεπέρασε τα 1.000.000 χλμ. Μία Porsche 911 για τη δουλειά, το supermarket... αλλά και την πίστα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911

27 φορές ο γύρος της Γης με Porsche! Το 2003, o Αμερικανός Tom Thalmann γύρισε για πρώτη φορά το κλειδί του κεντρικού διακόπτη στην Porsche 911 που μόλις είχε αποκτήσει. Αυτό που ακολούθησε στα επόμενα χρόνια κατοχής του αυτοκίνητου από τον Tom, μόνο ως επικό μπορεί να χαρακτηριστεί!

Είναι τα αυτοκίνητα επιδόσεων κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση; Εμφατικά ΝΑΙ θα σας απαντούσε ο κος Thalmann και έχει ένα πολύ καλό επιχείρημα για να υποστηρίξει την θέση του αυτή: 670.000 μίλια ή 1.087.916 χιλιόμετρα σε σχεδόν 20 χρόνια! Αυτή είναι η ένδειξη στο οδόμετρο της Porsche του, η οποία αντιστοιχεί σε 27 φορές τον γύρο του κόσμου, ενώ υπερκαλύπτει ένα ταξίδι από την Γη στην Σελήνη και πίσω. Τα χιλιόμετρα αυτά γράφτηκαν σε καθημερινή μετακίνηση αλλά και σε επισκέψεις στη πίστα, με τον Thalmann να ευχαριστιέται στο μέγιστο την συμβίωση του με το αυτοκίνητο.

Στo καθημερινό δρομολόγιο για την δουλειά του προσθέτει 260 με 350 χιλιόμετρα κάθε φορά και αυτή η διακύμανση οφείλεται στο ότι μερικές φορές κάνει κάποιες παρακάμψεις σε δευτερεύοντες επαρχιακούς για να ευχαριστηθεί οδήγηση. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα και με διάρκεια! Το χιόνι που πέφτει αρκετά πυκνό στις Βορειανατολική ακτή των ΗΠΑ δεν είναι ικανό να σταματήσει το Thalmann ο οποίος έχει οδηγήσει με εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, περνώντας απλά μια τετράδα χειμερινά ελαστικά και τοποθετώντας ένα κάλυμμα βινυλίου στο καπό.

Αν αναρωτιέστε τι έχει αλλάξει στο αμάξι μετά από τόσα χρόνια και τόσα χιλιόμετρα, η απάντηση είναι συμπλέκτη και κιβώτιο, από μια φορά το καθένα. Στα 615.000 χιλιόμετρα ο κινητήρας του αυτοκινήτου κατέβηκε και ελέγχθηκε εξονυχιστικά από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, για να διαπιστωθεί τελικά ότι όλα τα μέρη βρίσκονταν εντός των -αυστηρών- εργοστασιακών προδιαγραφών σε ότι αφορά στις ανοχές τους. Το μυστικό της… μακροζωίας για την συγκεκριμένη 911 είναι η ευλαβική της συντήρηση από τον ιδιοκτήτη της. Για παράδειγμα, παρά το ότι οι εργοστασιακές οδηγίες αναφέρουν αλλαγή λιπαντικού κάθε 24.000 χιλιόμετρα, ο Thlamann το αλλάζει σχεδόν στο ένα τρίτο τους, δηλαδή στα 8.000 χιλιόμετρα. Χαρακτηριστική είναι μια ιστορία από τον μηχανικό που περιποιείται την συγκεκριμένη Porsche: “Θυμάμαι μια βραδιά με πολύ κρύο και χιονόστρωση γύρω στους είκοσι πόντους, όπου ο Tom πέρασε από το συνεργείο για την προκαθορισμένη αλλαγή λαδιών. Πραγματικά αγαπά το αυτοκίνητο του!”

Αυτή η αγάπη σφραγίστηκε στην παιδική ηλικία του Tom, όταν είδε για πρώτη φορά την Porsche του φοροτεχνικού της οικογένειας του που επισκέφθηκε το σπίτι τους. “Είχα μείνει ώρες να την κοιτάζω” αναφέρει ο Τοm, “για εμένα ήταν ένα όνειρό ζωής να αποκτήσω κάποτε μια”. Από πλευράς μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Tom να προσθέσει άλλα τόσο χιλιόμετρα στην σχέση του με την αγαπημένη του Γερμανίδα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.